Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• kp78

addikt

válasz Csabcy #96431 üzenetére

Szerintem kell legyen GPS a wifi-s verzióban is.
    Akkor hogy navigálsz vele, ha töltesz rá offline térképet? :U

És tényleg nincs. Jó, h az 5G-t rendeltem meg. :)

Google AI válasza, ami tudjuk, h tévedhet, de ez vszínű így van.

"A Xiaomi Redmi Pad 2 Pro Wi-Fi verziója nem rendelkezik beépített GPS-vevővel. Ez azt jelenti, hogy a hagyományos, önálló GPS-navigációra, mely műholdak jeleit használja, nem alkalmas. A helymeghatározást hálózati adatok alapján végzi, ami kevésbé pontos. Általánosságban elmondható, hogy nem minden Wi-Fi-s táblagép rendelkezik beépített GPS-szel. A GPS-chip beépítése általában a mobilhálózati (cellular) változatok kiváltsága, amelyek mobiladat-kapcsolattal is rendelkeznek. A helymeghatározás működése Wi-Fi-s táblagépeken Mivel a dedikált GPS-chip hiányzik, a Wi-Fi-s táblagépek a következő módszereket használják a hely meghatározására, de ezek pontossága és megbízhatósága korlátozott:Hálózati helymeghatározás: A táblagép a környező Wi-Fi hálózatok és mobilhálózati tornyok alapján próbálja megállapítani a pozícióját. Ehhez internetkapcsolat szükséges.A-GPS: Az Assisted GPS (támogatott GPS) a mobilhálózati adatok segítségével gyorsítja fel a GPS-vevő műholdkeresését, de ehhez is szükség van mobilhálózati kapcsolatra. A Xiaomi Redmi Pad Pro 5G-s verziója támogatja az A-GPS-t.
    Külső kiegészítők: Ha pontos GPS-funkcióra van szükség, egy külső, Bluetooth-kapcsolaton keresztül csatlakoztatható GPS-vevővel lehet bővíteni a Wi-Fi-s táblagépet."

Ezt nem gondoltam volna. :U

• phoenix1989

addikt

válasz Csabcy #96431 üzenetére

ezek nem fontosak, annyit láttam hogy az 5g verzióban a hátlapi kamerát 13mp nak irják de mondjuk az sem számit. szóval akkor a sebessége rendben van. nem dadog vagy valami ez a lényeg számomra és ez maradjon azért így hosszú távon.

Új hozzászólás Aktív témák