- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- sziku69: Szólánc.
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- votlage71: Kábel menedzsment
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
twine
veterán
Sziasztok!
Tervezem egy Xiaomi pad6 8/256 vásárlását.
A fő szempont az lenne, hogy a gyerek leszakadjon a Notebookomról, amin Fortnite-ozik.
Azt látom a youtube tesztek, videók alapján, hogy a Fortnite szépen szalad az említett tableten. Azt is látom, hogy egy Type C dokkolóval ki lehet dobni a képét egy HDMI-s megjelenítőre.
Olyan tesztet viszont nem találtam, ahol a Pad 6 monitorra van akasztva, és játszanak vele.
(Nekem elég lenne egy 1080P-s megjelenítés monitoron, mivel egy ilyen 21"-os monitor van otthon használaton kívül, azt bedobnám a gyereknek...nem igény a 4K-s 144Hz-es megjelenítés)
Érdekelne van e, és mennyi késleltés, vagy használható e erre amire tervezném.
Tudnátok ebben segíteni nekem? Esetleg akinek van ilyen tablet, és egy Type C dokkoló a birtokában, nem nézné meg nekem, ha szépen megkérem a T. topictársakat!?
Előre is köszönöm a segítséget, és válaszokat
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- iPad Pro 2018 11" 64GB Wifi Újszerű/1 hónap gar./Akku 86%/p4410
- iPad Pro 12.9" 4.Gen 2020 1TB Space Gray Wifi cellular, Garanciával, üzletből
- Apple iPad Pro 11 (2021) (használt, Független, 128 GB, 8 GB RAM, ezüst)
- szinte új iPad (A16) (11. generációs) Wi Fi 128GB blue kék 2 év Apple garancia Smart Folio
- iPad Pro 12,9 hüvelykes128gb wi-fi (4. generációs)+ üvegfólia
- HP ZBook Studio 8 WorkStation i7-11850H 16GB 256GB Nvidia Quadro T1200 15.6" FHD IPS 1 év garancia
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Lenovo IdeaPad Gaming 3 - 15.6" FHD IPS 165Hz - Ryzen 5-5600H - 16GB - 512GB - RTX 3050 Ti - Win11 P
- Bomba ár! HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest