Hirdetés

2024. május 13., hétfő

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Tabletek, E-bookok  »  Androidos tablet topic (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-05-13 20:12:54

LOGOUT.hu

▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. május

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#92027) AtHoS


AtHoS
nagyúr

Sziasztok!

Hozzám került egy Huawei MediaPad M3 Lite 8 tablet azzal, hogya a rajta lévő képeket le kellene menteni (nincs benne SD kártya)

Első lépésben több órán keresztül töltöttem, amikor is visszajelző LED zölden világított.
Nos első bekapcsoláskor kérte a mintát, hogy rajzoljam le. Na a minta formája megvolt emlékeimben, de ugye nem mindegy honnan kezdve van rajzolva, így a második irányú rajzolás után ami természetesen szintén nem volt jó eszembe jutott, hogy mi van akkor, ha pont ellenkező oldalon / TAB tetején kell rajzolni a mintát és nem az alján, így leraktam a TAB-ot az asztalra, odasétáltam a papírkához, amit ideadtak a TAB-bal amire lerajzolták a mintát, de mire visszaértem a TAB képernyője teljesen sötét lett és egyetlen gombnyomásra sem éled fel a kijelző.
Power gombot kb. 7 másodpercig nyomva tartva rezzen egyet a TAB, de változás nem történik. Ha eközben töltőre van dugva, akkor a rezzenéskor elalszik a zöld LED, majd kis idő múlva újra világít. PC dugva CD meghajtót élesít a rendszerben, amiről lehetne telepíteni a HiSuite-ot és a 7 másodperces power nyomás után a CD meghajtó eltűnik, majd a zöld LED újbóli világításával egy időben megjelenik ismét, tehát ez a hosszú nyomás újraindítást generál és nem kikapcsolja a készüléket.

Nos innen kellene némi help, hogyan tudnék képet varázsolni erre az eszközre vagy elérni, hogy kikapcsoljon és recovery menübe be tudja lépni egy wipe cache-t eszközöli...de ugye a képernyő sötétsége a nagyobbik probléma, amit nem is tudok mire vélni :F

read-only mode on the forum

Útvonal

Fórumok  »  Tabletek, E-bookok  »  Androidos tablet topic (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.