Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- jakra: Retro gyujtemenyem (cloud synced for safety...)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Norton 360 Premium: 75GB Cloud PC Backup for 10 Devices 14.99€-ért? Igen!
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balinov
titán
Hat igen, ezek az orok dilemmak. Igazabol gondolkodtam, a 70-es nekem igazandibol a 250GiB hattertar miatt jonne be. Kapacitiv vagy rezisztiv nem igazan izgat. Asszonykam LG Optimusa is rezisztiv es teljesseggel jol kezelheto (nameg a SE P990 erintokijelzoje utan meg sztem a leggagyib rezisztiv is megvaltas).
Nincs GPS? Nagy kaland. Ha autozunk, ott a Navigon 2310 PNA, ha meg hirtelen kell valami navigalas akkor ott a Legenden a Google Mapsos navi, ha belfoldon vagyok 3g-n, esetleg Ndrive/Navigon.
Igazabol nekem a legfontosabb a fentebb emlitett featureok lennenek. Esetleg megfejelve egy jo PDF nezovel pdf-ben megkhm..vett magazinok olvasasara.
Market nincs, hat, nem optimalis, de tudok nelkule elni. Halistennek a dolgok tobbsegehez hozzaferheto az apk installer, onnet meg mar egyenes az ut.
+ szerk:
3G-t is at lehet hidalni, mivel latom, hogy pl. ezen az 1.5-os archoson van usb port. Ugyis van itthon egy elfekvo Huawei E220-es, ha nagyon kell, veszek bele egy prepaid 3g-s kartyat,oszt csokkolom, van 3g. Nem elegans, kilog meg minden, de ha kell, ott van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- alza vélemények - tapasztalatok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Gitáros topic
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Asztali PC-s teljesítményt ígér az AYANEO közelgő kézikonzolja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Elektromos autók - motorok
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- PlayStation 4
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Go 2 m3-8100Y 8GB 128GB 4G LTE 1 év garancia
- iPad Mini 6 Fekete 64GB Cellular/1-3 hónap gar./Akku 98%/p4557
- IPAD PRO 12.9" 2. GEN 256GB Wifi+CELLULAR, ÜZLETBŐl, GARANCIÁVAl, 27% ÁFÁS
- Honor Pad X8 / 4/64GB / Wi-Fi / 12 Hó Garancia
- iPad 7 32GB Wifi Megkímélt/1 hónap gar./Akku 83%/p4562
- DELL Thunderbolt TB16 Dock (ELKELT)
- Bomba ár! Dell Latitude E5540 - i3 / i5 I 6-8GB I 320GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- BESZÁMÍTÁS! 10TB WD Purple Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3957, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Dr.NX