Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- juhi11: Karácsony esély, hogy észrevegyük: mások is valakik - még Isten is
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. december
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balinov
titán
Hat igen, ezek az orok dilemmak. Igazabol gondolkodtam, a 70-es nekem igazandibol a 250GiB hattertar miatt jonne be. Kapacitiv vagy rezisztiv nem igazan izgat. Asszonykam LG Optimusa is rezisztiv es teljesseggel jol kezelheto (nameg a SE P990 erintokijelzoje utan meg sztem a leggagyib rezisztiv is megvaltas).
Nincs GPS? Nagy kaland. Ha autozunk, ott a Navigon 2310 PNA, ha meg hirtelen kell valami navigalas akkor ott a Legenden a Google Mapsos navi, ha belfoldon vagyok 3g-n, esetleg Ndrive/Navigon.
Igazabol nekem a legfontosabb a fentebb emlitett featureok lennenek. Esetleg megfejelve egy jo PDF nezovel pdf-ben megkhm..vett magazinok olvasasara.
Market nincs, hat, nem optimalis, de tudok nelkule elni. Halistennek a dolgok tobbsegehez hozzaferheto az apk installer, onnet meg mar egyenes az ut.
+ szerk:
3G-t is at lehet hidalni, mivel latom, hogy pl. ezen az 1.5-os archoson van usb port. Ugyis van itthon egy elfekvo Huawei E220-es, ha nagyon kell, veszek bele egy prepaid 3g-s kartyat,oszt csokkolom, van 3g. Nem elegans, kilog meg minden, de ha kell, ott van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Probléma DVD/CD íróval
- Áramszünet küldte betegszabadságra a robotaxik hadseregét
- Battlefield 6
- Bestbuy játékok
- Leiskolázná a mezőnyt az új Samsung csúcs-SoC
- iPhone topik
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Kevés helyet hagyott a tápkonnektor körül a világ legdrágább csúcs-VGA-ja?
- EAFC 26
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- ZEBRA XPLORE iX125R1 12.5" ÜTÉS ÉS POR ÁLLÓ Windows TABLET ( i5-6200, 8G/256/LTE/GPS ) GARANCIÁVAL
- ELADÓ - iPad Air 13" (M2, 256GB) + Apple Pencil Pro + tok
- Kindle Voyage REKLÁMMENTES könyvolvasó eladó (fizikai lapozógombok, egy síkban levő kijelző!)
- iPad Air 4. Gen 2020 Wi-Fi+Cellular 64GB Sky Blue, 97% aKKUval, Üzletből, garanciával
- iPhone 14 Pro 128GB 100% (1év Garancia)
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- 0% THM 4 havi részlet beszámítás! 5060Ti/5070/5070Ti/5080/5090 videokártyák készletről KAMATMENTESEN
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Dr.NX