- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
ÖregMackó
tag
válasz
NightLord #91384 üzenetére
Szia... Az túlzás azt mondani, hogy flashelgetek, inkább csak játszom a gondolattal.... Az zavar (többek közt) hogy miután betöltöttem a firmwaret a spflashtool-ba, meg lehet jeleniteni a oszlopok közül a memória célcímet és a hosszt, na most a flashtoolban célcímként a 0x0 jelenik meg, nem a rendes userdata partició xml-ben rögzített cime. Lehet, hogy ez normális, de irtam az alldocube supportnak, aki onnan válaszolt azt se tudta, hogy jelenik meg a címadat, csak azt mutatta, hogy nála nem szerepel cím, (mivel nem lett megjelenitve az az oszlop). Azt irták, mindent jelöljek be és inditsam el a letöltést minden olyan lesz ahogy lennie kell. Abban biztam, valaki már tett fel komplett letöltött firmwaret és tudja már működik-e a dolog. Ez tűnik a legegyszerűbbnek, letölteni az új firmwaret és flashelni egyet. Két hetenként tesznek ki újat nagyon piszkálja a csőröm, vajon miket módosítanak rajta. Ez amivel vettem (0324) nagyon kezdetleges, sok minden nem is működik jól, 1-1,5 óránként ujra kell inditani, hogy a fb. videok elinduljanak, mert egyszercsak elkezd homokórázni és onnantól nem játszik le videokat. Ugyanakkor youtube netflix streamek meg mennek... na mindegy még kicsit hergelem magam aztán rá fogom ereszteni az biztos...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Media Player Classic és Home Cinema (MPC-HC)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- PlayStation 5
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Milyen monitort vegyek?
- Sorozatok
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- iPad Pro 12,9 hüvelykes128gb wi-fi (4. generációs)+ üvegfólia
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPad Pro 12.9" 4.Gen 2020 1TB Space Gray Wifi cellular, Garanciával, üzletből
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- Honor Pad X9 / 4GB RAM 128 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Asus 14 Zenbook UX425E FHD IPS i7-1165G7 4.7Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest