- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- iPhone témaösszefoglaló
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- sziku69: Szólánc.
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- bambano: Bambanő háza tája
- Kalacskepu: Elrontott Radeon X1950 Pro megjavítása
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
cidalain
veterán
válasz
Dreadloord #88788 üzenetére
Azért havi 1790 nem nonszensz kategória szerintem. Diákként, az 1090, pláne ha érdekel a yt music is, akkor az oké.
Családi lenne érdekes nekem ami 2690/hó, de nekem csak az adfree érdekes, music nem érdekel.
Ennyiért más tartalomszolgáltatók havi előfizetési díja is olcsóbb, ahol saját tartalom gyártás van, nem feltétlenül random feltöltők tv rippelt anyaga.
Szóval persze nem sok, egy doboz cigi ára havonta, de összehasonlítva mással, annyira már nem jó deal.
Havi 1500-ért, music nélkül csak ad-free családi csomagra viszont azonnal vevő lennék.Szerencsére a nyarat, amikor sokat dekkolnak otthon a gyerekek 2x 2 hónapos próbaidőszakkal kibekkeltem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- SzoftverPremium.hu
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest