Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 12 – Ecetek és zsiradékok
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- hcl: ReaR backup
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2026. január
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bizsu1st
aktív tag
válasz
Skillet
üzenetére
Arra csapj le! Tudom, hogy teló mellé volt, én 2db-ot vettem így, szintén 50k+foxpost áron
Ennyiért nem szabad kihagyni! Azért írtam, hogy ha találsz még, mert már egy bő hónapja megérkeztek az előrendelt telók a tabokkal, így már elég ritkán tesznek fel eladóakat! A javát ápr. elején pakolták fel sorba...
A garinál figyelj, mert pl a mediamarkt-nál csak a telefon szerepel a számlán, így gyakorlatilag a tabra nincs gari! Én bementem a számlával a media-ba és belepecsételtettem a garancialevelébe!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Pánik a memóriapiacon
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- 2025 - A Steam legnépszerűbb és legkelendőbb játékai
- Apple MacBook
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Gitáros topic
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- TCL LCD és LED TV-k
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Exkluzív órák
- További aktív témák...
- Szép állapotú iPad Pro M1 256GB wifi + cellular. Kijelző karcmentes. Kamera résznél mintha lenne egy
- Bomba ár! ÚJ, bontatlan iPad AIR 11 6.gen M2 CHIP! 256GB WIFI + 5G Cellular KÁRTYAFÜGGETLEN!
- iPad Air 4. Gen 2020 Wi-Fi+Cellular 64GB Sky Blue, 97% aKKUval, Üzletből, garanciával
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Újszerű, makulátlan Galaxy TAB 10 ULTRA 14.6" 12 GB/256 GB WiFi holdszürke AZONNALI CSEREGARANCIÁVAL
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Dell S3221QSA 32 4K UHD Ívelt Monitor 27% ÁFÁS
- Apple iPhone Air Space Black 256 GB Használt, újszerű 100% akku / 7 ciklus 2026. 09.25
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ennyiért nem szabad kihagyni! Azért írtam, hogy ha találsz még, mert már egy bő hónapja megérkeztek az előrendelt telók a tabokkal, így már elég ritkán tesznek fel eladóakat! A javát ápr. elején pakolták fel sorba...
Dr.NX