- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- Fenyő: Ingyenes iskolai linux szerver disztrók a Sulix, Huedu utánra
- Yézi: 10 év
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
cidalain
veterán
válasz
coolpet #82446 üzenetére
Én ugyanezt egy Xiaom Mi Pad 4-re cseréltem. Mostanában csak Banggoodon láttam, viszont kupon nélkül 260 usd körül van, ami elég sok. Kuponnal ha 200 körül megvan, az jó. De az elején kicsit mókolós, romot kell cserélni rajta (na jó nem kell, de erősen javasolt)
Itthon nincs sok értelmes 8-as. Esetleg Lenovo M8 de csakis 3 vagy 4 GB rammal. (Banggoodon kapni ezt is, 4 GB-osat)
10" esetén a legolcsóbb értelmes gép a Huawei Mediapad T5, ami akciósan 60 környékén már megvehető két év hazai garival.
Ugyanakkor a játék kicsit bővebben kifejtendő, mert nem mindegy hogy passziánsz, vagy full 3D akciójáték. Nem mindegy, erős grafikás játékokhoz nem elég általános hardver, ott már 100 fölött kellene költeni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Beszámítás! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Microsoft Surface Pro 4 - M3-6Y30 - billentyűzet nélkül - több darab
- Beszámítás! Apple iPad 11 2025 128GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- ZUGU iPad PRO 11 1.2.3.4gen tok. Hibátlan! Fulldoboz,
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Csere-Beszámítás! Asus Dual RTX 4060Ti 8GB GDDR6 Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest