- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gerner1
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szabónagymer
aktív tag
Továbbra is ez a masina érdekel: ViewSonic Viewpad 10.
Megnéztem egy igen jó kis bemutató videót róla itt a PH-n, és SZERELMES lettem ebbe a gépbe!
A forgalomba helyezéskor 160E Ft-ot kóstált. Mint azt megtudtam, több mint egy éve dobták piacra, és már ki is futott. Ha valaki tud valamit arról, hogy most mi árban van, és hol leghet beszerezni, tájékoztasson már, legyen szíves, mert jövőév elején szeretnék beszerezni egy ilyen masinát, ha lent van 100 alatt az ára.
Egy átlagos, hagyományos, csak wines, csak androidos gépeknél van ami letörje az árat, mert jönnek az újabbnál újabb gépek. De egy ilyen kombónál van ami letörje az árát a kategóriájában?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple
- iPad 8th. 32GB Cellular Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4300
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Redmi Pad Pro, 6GB/128GB, még garanciális
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged