- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Üdv!
Múlt hét végefele beadtam a Transformert a szervízbe a hibái miatt (progik fagyása, mint böngésző, facebook, galéria, random újraindulás, egy OTA frissítés nem ment fel rá, stb)
Elég hamar vissza is jött (szerda délután), gyanús is volt, és elsőre olvasatra nem is vettem le mit is csináltak-cseréltek rajta. Majd hétfőn átolvasom a papírt. De a hibák nem szűntek meg, megmaradtak! Hogy ezeket vajon egy program csinálja vagy tényleg hibás ez a kis édes, azt nemtudom. Anno kérdeztem, akkor senkinek nem volt baja a sajátjával, de most is megkérdezem: Más nem tapasztal hasonlókat a saját transformerén?Ha hétfőig még jelentkeznek a hibák megint írok a szervíznek, hogy valamit mostmár kéne kezdeni a dologgal...
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- iPad Pro M4 11" 256GB wifi+cellular ÚJ 1 év Apple jótállás
- Ipad Pro 10.5" Wi-Fi+Cellular 25GB Space Gray, nagyon szép, Garanciával, 27% áfa
- HP Elite x2 1012 G2 Touch 2-in-1 LTE/4G Win10 Tablet billentyűzettel, üzletből, garanciával
- Ipad Pro 9.7 Wi-Fi+Cellular 32GB Space Gray, üzletből, garanciával,
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB 1év garancia
- 24 GB-os RTX 4090 - HP OEM - garanciával
- DELL Precision 5560 i7-11850H 16GB 512GB T1200 FHD+ 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest