Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
nylon111
csendes tag
Sziasztok!
Lenne egy problémám amivel már jó ideje küzdök. Gyakorlatilag mióta megvan a tabletem. Egy allwiner neve sincs tablet de nem is ez a lényeg. A próbléma az vele, hogy a felmásolt adatoknak gyakorlatilag fele eltünik. Próbáltam a kártyára másolni külön kártyaolvasóval is , úgy is hogy bent van a kártya ,próbáltam minden lehetséges módon. A belső tárhelyre is. Tc- vel is stb. Semmi. Pl felmásolok 3 filmet, egyet lejátszik, a másik kettőnél már hiba van. Viszont a Windows végzett a másolással hiba nélkül és nem a film hibás mert lejátszható gépen, sőt még a tableten is ha éppen sokadszori próbálkozásra sikerül felmásolnom.. Annyi a különbség filmeknél hogy amelyiket lejátsza annál ott van a kis ikonja alatt hogy milyen hosszu.pl 00.45.22 Amelyiket nem játsza le ott mindig 0.00 van. Érdekes hogy a méretét viszont jól irja ki és a win hibát sem dob a másolás végeztével. Ma pl összeállítottam egypár könyvtárat a gépen, zene képek stb.
Felmásoltam a belsőre és egy az egybe nem volt ott semmi. A win szerint ott volt amikor másoltam. Visszatettem megint akkor már a win sem látta. Van ugy hogy amit felmásolok és töténetesen rosszul (mert van amikor sikerül is) Nem tudom kitörölni filecomanderrel. Kiirja hogy sikeres de ugyanúgy ott figyel a kértyán vagy a belsőbe....még sorolhatnám de felesleges. Meguntam és frimware-t frissitettem rajta. 5.1 androidra. Ha jól emlékszem 5.0 volt előtte. Ugyanazt produkálja vagy még roszabb az arány.....
Ha valaki tudna ebbe segíteni megköszöném, már valóban évek óta ezzel kinlódok.
Nem kártya hiba az biztos mert akkor a belsőre átmennének a dolgok. Amúgy megformáztam a kártyát is.
nem is pc hiba mert ez már a másik pc azóta hogy van a tablet. Szóval nem valószinü hogy mindkét gépnek ugyanaz lenne a hibája. Ez valami androidos hiba lesz csak éppen gőzöm sincs hogy hol keressem.....
A válaszokat előre is köszönöm...üdv
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Apple iPad A16 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Szép állapot!! Apple iPad (9. generáció) 64 GB A2604 Wi-Fi + Cellural
- iPad Air 5th gen (2022) 11" Blue M1 Cellular, ESR Rebound Hybrid Case 360 tok, 5in1 Type-C Hub
- iPad 11 2025 Wi-Fi+Cellular 5G ( eSIM ) 64GB Blue, pár töltéssel, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- iPad Pro 12,9 2TB 5. generációs M1 chip 1 év garancia
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i9 12900K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN S2 TG A-Data 750W
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3481,96% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG UltraFine 4K és Smart Monitorok -30%
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest