-
LOGOUT.hu
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
vadkörte
addikt
válasz L-e-f-i-e #72879 üzenetére
"...Mediaban kicsit meg is tapogattam párat, alapjába véve a Lenovo Tab3 A7-10F teljesen megfelelne, semmi sallang, kb pont amire nekem kell..."
Alig egy hete van egy Lenovo Tab3 Essential-om. A7-710F. 1/8GB, nem rossz, amire nekem kell - kb. mint Neked - elég. A Tab3-mal vigyázz, mert van a sima Tab3 és az Essential. Az utóbbi a low budget, |belépőszint|. Kellemes jószág, de némi kompromisszumkészség azért nem árt mellé.
Az 1GB RAM-ot eddig nem éreztem kevésnek, igaz nem futtatok RAM zabáló appokat. A 8GB háttértár csalóka, ugyanis a rendszer is ebből csippent le magának. Szüzen kb. fele marad, belakva, alig 2,5GB maradt belőle. Root-olni eddig nem sikerült, - a sikertelen próbálkozások miatt már csuklóból megy a wipe - hogy a felesleges appokat törölhessem.
Olvasáshoz (utazás alatti unaloműzésre - vettem, epub file-okat szépen betördeli, a betűk nem aprók, jól olvashazó. Ha lehet választani és a keret megengedi és nem probléma a méret, én inkább a 8"-ost venném.Üdv. V. Körte
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Vicces képek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 13. nap: SIFU
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- One mobilszolgáltatások
- Milyen széket vegyek?
- További aktív témák...
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2021 2022 2024 M1 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 DEÁK TÉRNÉL AZONNAL ÁTVEHETŐ
- KARÁCSONYI AKCIÓ!!! ÚJ Surface Pro 10 EZÜST Ultra 5 135U 16GB RAM 512GB SSD Gar: majdnem 2027
- iPad Air 13" M2 - 2024, Cellular, WiFi, Apple garancia, szürke, doboz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest