Új hozzászólás Aktív témák

• Silvirenzo

csendes tag

Sziasztok!

Visszaolvastam pár oldalt, de sajnos nem lettem okosabb úgyh muszáj kérdezzek, bár van egy olyan érzésem h nehezen fogtok segíteni mert nem a gagyi kategóriára vagytok szakosodva, azért egy próbát megér.

Adott 2 gyerkőc és nekik akarok a kocsiban tabletet venni h amikor 2-4órás utazásaink vannak akkor tudjanak mesét nézni.
    Néztem más alternatívát, de dvd lejátszót nem vennék, mert már elég elavult technológiának tartom, olvasófej kényessége és a lemezek karcolódása miatt. Jó lenne egy olyan lejátszó 8-10colos méretben amibe bedugok egy pendrive-ot vagy SD kártyát és már le is játsza a filmet és akkor nem kéne tabletre költeni hiszen csak erre a célra elég drágák.
    Ebből azt hiszem lejön h nem sokat akarok költeni rá pláne, h 2-őt is kell vennem ugye két fejtámlára.
    Két kritériumnak kéne eleget tennie, az egyik h bírja 3-4órán át az akksi filmezéssel együtt, a másik pedig h ne fagyogasson, azzal nincs bajom h ha baromi lassan reagál és várnom kéne 20 másodperceket is mire betölt egy-egy alkalmazást, de azzal már igen ha gyakran lefagyna miközben nézik a mesét.
    A kettőre együtt 80K-t hajlandó vagyok kiadni afölött semmiképp sem, mert nekem nincs szükségem ilyenre van otthon laptopunk meg nekem egy gamer pc-m úgyh se netre se játékra semmi egyébre nem kéne ez a tablet csak a filmnézés.
    Igazából jó lenne egy egészen vacakkal megúszni a dolgot akár 20K alatti tablettel, ha tudnám róla h elég csak erre a célra.
    Sőt még használtat is vennék csak nem értek hozzá h mit nézzek h ne tudjanak átverni.
    Eddig ezt néztem ki: https://tablet-pc.arukereso.hu/estar/grand-hd-quad-core-10-1-8gb-p298183143/
    vagy itt van ez az Alcatel [link] csak hát jó lenne ennél olcsóbban megúszni
    Előre is köszönök minden tanácsot.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés