- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bb0t: A könyvelő szakma halott?
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
BBéci
legenda
válasz
Silvirenzo #72716 üzenetére
Két különböző felbontású tabletről volt szó. Erre te jöttél azzal, hogy full HD tévén nem látod a 720 és a 1080 közti különbséget. A kettőnek semmi köze egymáshoz.
Nem tudom, hol élsz, de Magyarországon az SD felbontású tévéadások között nincs 360 és 480, csak 576i, (PAL szabvány) illetve annak 16:9-re alakított változata. -
BBéci
legenda
válasz
Silvirenzo #72712 üzenetére
A mesefilmek nem éppen a képminőségükről híresek, bár vannak kivételek.
Éppen azt mondtam, amit Te, full HD tévéken hasonlítod a 720p-t a 1080p-hez, aminek nem sok jelentősége és értelme van. -
válasz
Silvirenzo #72712 üzenetére
Ismerős, így használja, igaz ők egy nagyobb Ipad-et gyűrnek. Jogos a belátási szög, viszont cserébe nem fogja lerúgni minden be és kiszállásnál, meg használat közben, mert nálam meg az a gond, hogyha elé rakom, akkor eléri bekötve is kézzel-lábbal, ami megint nem funky.
-
BBéci
legenda
válasz
Silvirenzo #72700 üzenetére
"50colos tévén se látom az 1080 és a 720 közötti külöbséget"
Bizonyára nem az ajánlott 2 méteres távolságból nézed. Valamint egyáltalán nem mindegy, hogy egy 1920x1080 felbontású tévén nézed mindkettőt, a 720p-t és a 1080p-t, vagy két különböző felbontású TV-t hasonlítasz egymáshoz. Tabletek esetében az utóbbiról van szó. -
cidalain
veterán
válasz
Silvirenzo #72703 üzenetére
az opendott 7 colos.
-
válasz
Silvirenzo #72698 üzenetére
Néz a két gyerek azonos mesét? Akkor vegyél egy tabletet, és egy olyan tartót, ami a két első fejtámla közé szerelhető.
-
pjen
félisten
válasz
Silvirenzo #72703 üzenetére
Van az a fejtámlába építhető,vagy rá rögzíthető média lejátszó,nem lenne megoldás?
-
trafóóó
tag
válasz
Én erre a gyereknek én vettem egy Op3n Dott tabletet.
Amit a tescóban lehetett kapni régebben és használtan is biztos hogy találsz általában 10e nél többet nem nagyon szoktak kérni érte.Van topicja is, a lényeg hogy meg legyen csinálva a tárhely növelés
( nem nagy szám megcsinálni ) és akkor erre a célra tökéletes.
Alap játékok simán elfutnak rajta és filmnél még sosem fagyott.
Gyereknek szerintem tökéletes. -
cidalain
veterán
válasz
júúúj, báááz ez ritkafos. ekkora kijelzőn ilyen kicsi felbontás az már tetrisz.
mindenképpen kell a 10 col? 7-esben vannak vállalható tebletek 30 alatt. Esetleg 8-as, de 10-es semmiképpen sem. nem vagyunk profi cuccokra szakosodva, de azért kevés pénzből lehet jót is venni, és gagyit is.(#72697) sharp4
Samsung SM-T580. csak 2 ezrest kell hozzátenned, és akkor már hivatalos helyről 2 év gyári garival is megkapod (pl Edigital). De több helyen van 80 alatt, de kérdés 2 év gyári, vagy 1 év bolti garival. Meg kell kérdezni, van köztük jónevű PC bolt is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Fujifilm X
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen routert?
- Asztalos klub
- Megvan, milyen chipet használ a Pura 80 Ultra
- Everest / AIDA64 topik
- Medence topik
- Elektromos cigaretta 🔞
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Honor X7B szép állapotban 6/128GB fekete / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest