- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- forropite: Tapasztalataim a lágylézer-terápiával – mit érdemes tudni róla?
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
taip
senior tag
válasz
csendes #69394 üzenetére
Jelenleg egy 8"-os Lenovo-m van, szóval nem annyira sürgős a dolog, de néha olyan lassú, hogy már idegesítő. Érdekes, hogy amikor sokat játszottam Real Racing 3-mal, akkor nem éreztem lassúnak. Most elsősorban Simcity Buldit-tel játszok és egy örökkévalóság mire betölt egy képernyőzár után, de ez lehet, hogy a játék sara, lehet hogy több memória jó hatással lenne rá.
Filmet nem szoktam nézni, de mindenütt használom, útközben is, otthon is és akár munkahelyen is. Ami még szűk keresztmetszet, hogy csak 3G van benne, így nagyon hosszú a válaszidő, lassú, helyenként azt mondja a játék, hogy nem lát netet, pedig van, csak lassú.
Szóval nekem ez a felbontás akár elég is lehet az 1200x800, csak kellene 2GB RAM, 4G és valami normális GPU.
A nejemnek kínai tabletje van, ami olcsó, de elég sok nyűg van vele. Nem zárom ki a kínait, de inkább vmi megbízható magyar forrást keresnék.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Battlefield 6
- Kuponkunyeráló
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- SONY LCD és LED TV-k
- Véletlenül kikerült az FSR 4 forráskódja a GitHubra
- Miért nem szép a HDR a tévéden?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Apple iPad 5TH Gen 32GB Wifi 6 Hónap Garancia
- Asus ROG Flow Z13 WUXGA 120Hz 2in1 Touch i9-12900H 14mag 16GB 512GB Nvidia RTX 3050Ti W11 Garancia
- Lenovo Tab M10 HD 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPad Pro 12.9" 3.Gen 2018 512GB Space Gray Wifi cellular, Garanciával, üzletből
- iPad Pro 11 3rd gen 128 Gb Wifi + Cellular Space Gray
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070S 12GB Be Quiet! Pure Base 501 750W
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
- Playstation 4 Slim 11.00 GoldHEN 500GB - Előre telepített PS4 játékokkal
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltők
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest