- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
EmberXY
veterán
Sziasztok!
Lenne egy érdekes kérdésem, akksi töltéssel kapcsolatban. Olyat tapasztalok időnként, hogy hiába dugom töltőre a tabletet, bár az jelzi, hogy töltődik, de valójában egyáltalán semmit nem tölt. Újraindítás, cache törlés (ez nem tudom, mennyire szükséges, csak kipróbáltam) után pedig minden rendben, illetve másik konnektorban kipróbálva is minden rendben. De ez csak időnként, általában mindig minden rendben.
A tablet (Navon) még szinte új, két hónapos, semmilyen fizikai extrém hatás nem érte, a csatlakozó sincs kilazulva.
Kérdésem az lenne, hogy ez lehet a konnektor hibája, vagy esetleg hardveres/szoftveres hiba? Semmilyen más hibát nem észleltem még, eddig semmilyen panasz nincs az eszközre, csak ezt furcsállom egy kicsit.
Más esetleg tapasztalt már ilyet?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Egérpad topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Linux kezdőknek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- LG LCD és LED TV-k
- Autós topik
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- LG 27UP850NP-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest