- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2026. január
Új hozzászólás Aktív témák
-
mumk
tag
Ezért gondoltam hogy várok karácsonyig, szerintem sok gyártó nem fogja kihagyni az ünnepi dömpinget, főleg hogy így szalad az android szekere.
Látom hogy sok jó cuccotok van, de a 2-300$-os kínai cumókhoz nem sok bizodalmam van, csodák ritkán vannak, elég gyenge vasak ezek. pl. 600-as proci, kevés memória, nem sok jót nézek ki belőlük, szerintem már egy combosabb weboldal is megizzasztja ezeket. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Redmi Note 13 Pro+ 5G 12/512 /// Számla + Garancia
- Apple iPad Pro 12.9 4.Gen (2020) 94% (1év Garancia) + Ajándék tok
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4258
- Beszámítás! LG 22MP68VQ-P 22 75Hz IPS FHD 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Látom hogy sok jó cuccotok van, de a 2-300$-os kínai cumókhoz nem sok bizodalmam van, csodák ritkán vannak, elég gyenge vasak ezek. pl. 600-as proci, kevés memória, nem sok jót nézek ki belőlük, szerintem már egy combosabb weboldal is megizzasztja ezeket. 
Dr.NX