- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
hevizms
addikt
Szép napot mindenkinek.
Adva van egy Beex S2 tablet,amit újra kellene húzni,de a gyártói honlapon ehhez a tablethez nincs firmware,míg esetleg másikhoz van.
Irtam nekik egy email-t hogy legyenek szívesek ebben segiteni és egy letöltő linket vagy a firmware-t küldjék el nekem.
Először a szokásos vigyem be a szervizbe válasz jött.Akkor írtam hogy postáznom vagy utaznom kellene hozzá,arról nem is beszélve hogy nem kevés idő és ha nem probléma inkább küldjenek egy linket,főleg azt nézve hogy amúgy meg másik tabletjeikhez simán tölthető firmware.
Ezt a választ kaptam:Valóban a többi típushoz fent van a firmware, ehhez azért nincs, mert szétszerelés után tudja a szerviz is megmondani, hogy melyik firmware kell hozzá. Ha ezt Ön végzi, akkor a széttszerelés miatt elveszíti a készülék a garanciáját. Ezt nem szeretnénk ezért kértük hogy küldje el a szervizbe.
Ez mennyire lehet igaz és mennyire parasztvakitás?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Apple iPad 5TH Gen 32GB Wifi 6 Hónap Garancia
- iPad 8 WiFi + Cellular / 32GB / Space Grey / Gyári kártyafüggetlen (240)
- Lenovo Tab M10 HD 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPad Pro 12.9" 3.Gen 2018 512GB Space Gray Wifi cellular, Garanciával, üzletből
- iPad Pro 12.9" 3.Gen 2018 512GB Space Gray Wifi cellular, Tökéletes , Garanciával, üzletből
- 6 és 12 GB-os Quadro RTX A2000 kártyák - garanciával
- Akció! Sérült! Corsair Icue 5000X RGB Számítógépház! Olvass leírást!
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
- Samsung Galaxy Z Flip 4 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest