Hirdetés
- A nagy BOR topic
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pantok
aktív tag
Sziasztok
Egy tabletra volna szükségem gyakorlatilag kizárólag a Pictoverb futtatására, nagyanyám beszédképtelen és neki lenne
Én legalább egy 8"-as kijelzőre gondoltam, lehetőleg olcsó, könnyű - és jó a hangszórója, illetve a zökkenőmentes működéshez elég erős is legyen (ne fagyjon meg meg hasonló mert nem lesz aki karban tartsa) és azt hiszem egy IPS panel is kellene hogy minden szögből tisztán láthassa az ikonokatNem láttam szinte egy olcsóbb tabot se aminek előre néznének a hangszórói, így gondoltam legrosszabb esetben intézek mellé egy kis bluetooth hangszórót is így az a pont rugalmas. Sajnos nem tudom milyen olcsón kezdődnek ma a már 'értelmes' tabletek, kb 2 éve 60kért vettem hazai márkát magamnak is és az egy kalap sz*r volt, remélem ma már olcsóbban van értelmesebb.
köszönöm mindenkinek
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Lenovo Tab M10 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy TAB S10 FE / TAB S11 (Ultra) - GYÁRTÓI garanciával + AJÁNDÉK
- Bomba ár! Lenovo X1 Tab G2 i5-7Y57 I 8GB I 256GB SSD I 12" 2K IPS Touch I Cam I W10 I Garancia
- Samsung Galaxy Tab S8 ( SM-T706B ) 11" Wifi +CELLULAR 5G tablet + S Pen, Üzletből, garancia ,27%ÁFÁS
- Alcatel tablet // GYEREK MÓD // Számla+Garancia //
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3301
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z97X-Gaming 3 Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A32 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest