Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Samsung T7 1TB külső SSD
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. december
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brain75
senior tag
válasz
4marul4
üzenetére
Multi kártya olvasó volt, de nem próbáltam CF kártyával mert az nincs itthon sajna.
Amúgy meg semmit sem kell állítani a tableten, de csak a saját file browserével lehet tallózni az USB eszközöket.Hapedig valaki akar venni OTG kábelt akkor kifejezetten így kell keresni hogy mini USB OTG kábel.
Nincs szükség semmi trükkre csak egy működő OTG kábelre.
Nekem is voltak problémáim pl. számítógép és az Xpad összekapcsolásával, de miután felismerte HTC Hero-nak utána letöröltem az eszközök közül és újra detktálásnál más USB mass storage-nek ismerte fel. Innentől kezdve simán láttam a belső 4GB-os tárhelyet és írni is tudtam rá.
Szóval nekem idáig minden működött a külső 3G modem kivételével, de az is csak azért nem ment még mert nem tudtam kipróbálni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Gitáros topic
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Microsoft Excel topic
- Google Pixel topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Apple iPad A16 (2025) 128GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Apple iPad 9. Generáció . 10.2 (2021) / 64GB / Bluetooth / Wi-fi / Újszerű állapot / 12 Hó Garancia
- Bomba ár! Acer Switch SA5 - i3-6GEN I 4GB I 128SSD I 12" 2K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- iPad 11(A16) 128GB Wifi Hibátlan/2026.11.27.Apple Gar./Akku 100%/p4613
- Ipad Mini (1.gen) 32GB Wifi+Cellular , üzletből, Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3910, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3904, 100% Akksi
- ÚJ MSI Katana 15 HX - 15.6" QHD 165Hz - i5 14450HX - 16GB - 512GB - Win11 RTX 5050 - 3 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Dr.NX