Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
leeann
csendes tag
válasz
Brain75
üzenetére
Sikerült megmenteni. Lefotóztam azt a nyavajást, ami belement. Azt hittem szívbajt kapok, mikor megláttam. Remélem nem lesz baja a csatlakozónak, mert ez valamilyen speciális végű (40 pin vagy hasonló), gondolom nem könnyű beszerezni.
És ebből milyen tanulságot kell levonjak? Ne csatlakoztassam 4 éves számítógéphez az USB-t?
Akárhogy is, nagyon köszönöm ezt a villámgyors segítséget!
-
Exelsior
őstag
-
Exelsior
őstag
válasz
Brain75
üzenetére
akkor már engemet is érdekelne mert a csomagbol kimaradt
nekem most a USB MASS storage nem müködik asztali gépen win 7-en. laptopon felismerte rendesen és ott is win 7 van. meg elég idegesitő hogy van belső 4 gigád de szinte minden program rá erőltete hogy SD kártya kell neki. Játékok stb. -
foxi69
tag
válasz
Brain75
üzenetére
Örülök neki, használd egészséggel.
Ezek szerint elképzelhető, hogy az én mini USB OTG adapterem nem jó (mondjuk kipróbálni nem tudom, így vakon elhiszem). Akkor visszatértem az alapproblémámhoz, hogy honnan tudok ilyet Mo-on beszerezni, ami tuti működik is?Engem mondjuk egyre jobban zavar ezek után, hogy egy 1,10 USD/db áron postaköltséggel beszerezhető tartozék hiányában a gép nem használható teljes értékűként.
Kb. most így értékelnék 5-ös skálán:
Wayteq XPAD 70 - 4,5
Wayteq support - 1,5 (korábbi e-mailes érdeklődésemre legalább válaszoltak, bár a megoldáshoz való közelítés 0).
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Microsoft Surface Go 2 m3-8100Y 8GB 128GB 4G LTE 1 év garancia
- iPad Mini 6 Fekete 64GB Cellular/1-3 hónap gar./Akku 98%/p4557
- iPad Pro 11" (2022) 128 GB + Apple Pencil!
- Honor Pad X8 / 4/64GB / Wi-Fi / 12 Hó Garancia
- Bomba ár! HP Elite X2 1013 G3 - i7-8650U I 16GB I 512SSD I 13" 3K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R9 3900X 32GB DDR4 500GB SSD RX 7800XT 16GB Corsair 4000D Cooler Master 750W
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó szerverek!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- iKing.Hu-Nothing Phone 3a Pro Grey Glyph stílus, 3 optikai zoom 12/256 GB -3 hónap garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 7500F / RTX 4060 / 32GB DDR5 / 1TB Nvme SSD
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
nekem most a USB MASS storage nem müködik asztali gépen win 7-en. laptopon felismerte rendesen és ott is win 7 van. meg elég idegesitő hogy van belső 4 gigád de szinte minden program rá erőltete hogy SD kártya kell neki. Játékok stb.
Ezek szerint elképzelhető, hogy az én mini USB OTG adapterem nem jó (mondjuk kipróbálni nem tudom, így vakon elhiszem). Akkor visszatértem az alapproblémámhoz, hogy honnan tudok ilyet Mo-on beszerezni, ami tuti működik is?
Dr.NX