Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • tjb007

    nagyúr

    válasz Sanyabá #56829 üzenetére

    Nemigazán.
    Egyrészt idén lesz négy éve annak, hogy piacra került, szóval maximum úgy lehet pár hónapos, hogy egy raktárban pihent évekig (vagy szimplán csak kamu). Ezt amúgy könnyen ki lehet deríteni, csak a jótállási jegyet kell megnézni. A négy évből fakadóan a támogatása is egyenlő a nullával, a Tegra 2 is nagyon sovány, főleg a multimédiás dolgokra.
    Ha nem ragaszkodtok a Samsung márkához, és a 3G modemhez, akkor inkább nézzetek valami frissebbet. Ennyiért már vadonatújat is lehet kapni.

    (#56830) aaa3

    Az is számít, és a jobb szoftver is (plusz azok a hardverből eredő hibák, hiányosságok, amiket szoftveres úton nem lehet javítani).

    (#56831) malmos

    Elég lenne az is, de ha úgy érzed kevés az, amit nyújtani tud (pl. kamerában a Skype miatt), akkor válaszd a másikat.
    A billentyűzetes toknál meg igazából semmire nem kell külön odafigyelni, nem is tudsz, mert úgyis csak próba után derül ki, hogy passzol-e a tokba, vagy hogy egyáltalán felismeri-e, használható-e az adott tablettel. Volt már több olyan eset is, hogy a tablet nem ismerte fel a billentyűzetet, a PC-re dugva viszont minden rendben volt vele.

    (#56832) cadgers

    LG G Pad 7.0, vagy az Alcor Access O819M.

    (#56833) von toth

    Kevés lesz ennyi rá, hozzá kéne még ehhez rakni legalább 20-30 ezer forintot.
    Azt a LED TV-ről való internetezést és filmnézést hogyan képzelted el ? HDMI-n, vagy valamelyik vezeték nélküli protokollon keresztül ?

    (#56834) gellei

    Jó választás az LG G Pad 8.0.
    Alternatíva végül is lenne, ott van például az ASUS MeMO Pad 8 (MEM181C/CX), a WayteQ xTAB-8Q, vagy a Prestigio MultiPad Wize 5002 is, de az ASUS kijelzőminőségben elmarad az LG-től és az Intel SoC miatt is problémákba ütközhet az ember, a WayteQ szintén kijelzőminőségben marad el és a garancia is csak 1 év, a Prestigioval pedig egyelőre nulla a tapasztalat.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés