- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
Hirdetés
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Milka 78
nagyúr
válasz
fausto #55828 üzenetére
Arra gondoltam,hogy még mit reszelgetni a rendszeren,van egy két apró hiba,tehát nincs még kész teljesen (nyers) a rendszer.Viszont folyamatosan jönnek a frissítések,hiba javítások,nem alszik a gyártó.
Asus 10 colon 54 környékén baromi jó vétel.Nagy monitor,közepes üzemidővel és van benne craft.
Játék inkompatibilitás (bár ez nem nagyon fog érinteni) és 8gb tárhely amiből lesz vagy 4 gb amit szabadon használhatsz (sd-n tárolhatsz filmeket).
Az Lg papíron gyengébb (benchekben,mert valósban nem nagyon éreztem),ellenben kompatibiltási probléma nem lesz.16gb tárhely,kiforrott ui és hosszú üzemidő,ellenben ez csak 8 colos.
Véleményem szerint az Lg kiegyensúlyozottabb gép,de én még is az Asust választanám a méret miatt.Ez egyéni vélemény (nekem kicsi a 8 col, sokat olvasok újságot/pdf-formátumú könyveket amire jobb anagyobb méret).Amúgy mindkét gép fürge,nem nagyon lesz velük gond a hétköznapi felhasználás során.
A helyedben megtapiznám őket élőben és a szerint döntenék(kell e egyáltalán a 10 col,elég e a felbontás,milyen a súlya,stbstbstb...).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Jövedelem
- Háztartási gépek
- LED világítás a lakásban
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, CW90
- iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3090, 100% Akkumulátor
- Eladó karcmentes Apple iPhone 12 128GB / 12 hó jótállással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X570 R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 7800 XT 16GB Fractal Design Meshify 2 850W
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest