Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- CaNNa3IS: Kis előkarácsonyi muzsika csak nektek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Ennél jobb Windows 7 Aero Skin nem igen van Windows 11-re (WindowBlinds 11)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. december
Új hozzászólás Aktív témák
-
laukotomi
csendes tag
Sziasztok!
Tabletet szeretnék vásárolni ajándékba. A keret 50-60 ezer forint. Nem igazán játékra kéne, hanem inkább könyv olvasásra, filmezésre, netezésre, tehát fontos lenne egy szép kijelző 8 coll körüli méretben. Ami még mindenképp kellene az a GPS és a viszonylag jó minőségű hátlapi kamera.
Ezek alapján a kiszemeltem a Samsung Galaxy Tab 3 8.0 (T310). Viszont ezt éppen ma vették le az egyik népszerű bolt polcairól, hogy már nem forgalmazzák, ezért még nem rendeltem meg, nehogy elavultat vegyek. Ugye ennek TFT kijelzője van, amelynek állítólag nagyon szép képe van, viszont most olvastam, hogy az IPS kijelzők sokkal szebbek.
A másik kiszemelt az ASUS Memo Pad 8, ami elvileg már IPS kijelzős, mégis azt modnják, hogy a Samsungnak szebb a kijelzője és a kamerája is jobb.
Tudnátok esetleg ebben az árkategóriában ajánlani egy jó minőségű, lehetőleg fehér színű tabletet? Vagy jó ez a Samsung amit kinéztem?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- Apple iPad A16 (2025) 128GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Tab S10 Plus 256GB 2027.11.03. gyártói jótállás+Dexnor billentyűzet
- iPad Air 4 64GB wifi+ cellular kiváló akku
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Huawei P30 Lite / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPad 9. Generáció . 10.2 (2021) / 64GB / Bluetooth / Wi-fi / Újszerű állapot / 12 Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4059, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB,Uj, Bontatlan,36 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Dr.NX