- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Barthezz2: Cím: Ismeretlen - Chapter 5
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gaberking
senior tag
Sziasztok!
Megnyomkodtam az asszony yoga2 -ét, ami kedden jött meg.
A külseje nagyon tetszetős, az anyaghasználat, az illesztések tökéletesek! Nagyon kellemes, jó a fogása, a súlypontja az alján van. A kijelző képminősége, szerintem durván nagyon jó. Nagyon szép élénk színei vannak, a fényereje több mint elég. A rendszer sebességéről csak átlagos felhasználás után tudok véleményt mondani, a max. játék a hay day volt, amit az asszony felrakott, nagyon gyors minden. A menükben villámgyorsan történik minden, se egy röccenés, se egy megakadás. A chorme böngészőt használva, az interneten minden tartalmat gyorsan megjelenít, de ez szerintem elvárható. Hálózati filmlejátszást próbáltam az mx player -rel, full hd videok gyorsan tökéletesen nézhetőek rajta. A beépített hangszórója számomra nagyon pozitív meglepetés volt. Használat közben a normál melegedésnél többet nem éreztem, éppen hogy csak melegnek lehetett érezni a hátulját.
Várom már, hogy legyen hozzá root, mert azért van rajta szemét rendesen, aminek az eltávolításához szükséges.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Lenovo Tab M10 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy TAB S10 FE / TAB S11 (Ultra) - GYÁRTÓI garanciával + AJÁNDÉK
- Eladó iPad 9th Generation + tok + digitális toll (nem Apple Pencil) kitűnő állapotban
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra (SM-X910) 12GB / 512GB
- Apple iPad 5. generáció (9,7 ) Wi-Fi
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 32GB - 1TB - RTX 4060 -3+ év garancia
- Eladó karcmentes Apple iPhone 13 Pro 128GB Kék / 12 hó jótállás
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető Dell GAMER laptop G15 5530 360Hz
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest