Hirdetés
- GoodSpeed: Alza+ Megéri?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: A kérdés...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gerner1
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
HagaNRG
őstag
válasz
Gaberking
üzenetére
Hát nem húztad el, az tény, de figyelj, jól tetted. Néha hiába variál az ember, a végén belehúz és megvesz egy macerás kütyüt. (máskor meg bizony inkább megéri variálni, olvasgatni, tanulni, mert ma már bármit szeretnénk venni, a piac olyan szinten áttekinthetetlen, hogy már csak ahhoz kell néhány nap olvasgatás,hogy a saját elvárásainkat letisztázzuk magunkba és valamilyen szinten bele tudjunk látni abba, hogy az adott pénzösszegekért, miket is kaphatunk).
Te ettől függetlenül egész ügyesen kitotóztad a kínálat talán legújabb darabját!
Aztán, ha meglesz, nem eltűnni, személyesen nagyon várom a tapasztalataidat, véleményed a Yoga 2-vel kapcsolatban!

-
HagaNRG
őstag
válasz
Gaberking
üzenetére
Most nézem, hogy 90 ezer körül van az amazonon a Yoga 2.
Szerintem hozd azt.
Most kicsit izgulok, mert én holnap ettől drágábban fogok elhozni egy Transformer TF700-at, ami csúcsgép, de nem mai csirke már, tehát simán előfordulhat, hogy egy Yoga 2 lazán kenterbe veri. (esztétikailag mindenképp előnyben van nálam a Yoga) -
tjb007
nagyúr
válasz
Gaberking
üzenetére
Az biztos, hogy nem az első. A Full HD felbontás már sok az Adreno 305-nek, hiába támogatja, és ez lehet megmutatkozna a használat során.
Mivel az LTE modemre nincs szükség, így nem sok értelme lenne a harmadikat választani, főleg, ha többe is kerül. Ezzel kizárásos alapon maradt a második.
További alternatívákhoz pedig tudni kéne, hogy pontosan melyik mennyibe is kerül. -
HagaNRG
őstag
válasz
Gaberking
üzenetére
Szerintem egyértelmű, hogy a 3 gép közül a Yoga 2 a legjobb. Teljesen új fejlesztés, alig jelent meg- szerintem itthon pl. még nincs is, épp tegnap volt róla szó, hogy az USA-ban micsoda jó áron megy már az új modell is.
Ezután én azt tippelem, hogy az Asus Memopad FHD a következő. A képminőség mindhárom gépe egyformán tuti lesz, viszont az alap Yoga nekem nem volt olyan hú, de gyors, mint pl. egy régebbi Asus Transformer, ezek alapján félő, hogy ugyanannak a gépnek a fullHD-s verziója még lassabb lesz.

Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- SteamOS gyere már PC-re! Nem, még nem jött el az idő.
- Eredeti játékok OFF topik
- E-roller topik
- Óvodások homokozója
- Elektromos autók - motorok
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Go 2 m3-8100Y 8GB 128GB 4G LTE 1 év garancia
- ÚJ Bontatlan Apple iPad Air 11" M3 128GB Blue ! ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- APPLE IPAD 10.GEN 64GB Wifi , Pink szinben, Üzletből, 27% ÁFÁS
- újszerű iPad Pro 11" (M4) (2024) M4 chip Wi-Fi + Cellular 256GB silver ezüst Apple garancia
- iPad 7 32GB Wifi Megkímélt/1 hónap gar./Akku 83%/p4562
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT OC 8GB GameMax STORM Antec 550W
- Eladó Oppo A78 5G 4/128GB / 12 hó jótállás
- SzoftverPremium.hu
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Dr.NX