Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 3. rész
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Norton 360 Premium: 75GB Cloud PC Backup for 10 Devices 14.99€-ért? Igen!
- droidic: Gmail + MI: na, mi van bekapcsolva?
- Luck Dragon: MárkaLánc
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
philoxenia
MODERÁTOR
Állandóan használok asztali PC-t, notebookot és netbookot is. Netezni legjobb a PC full HD monitorral, utána a notebook, az is külső 20"-os monitorral, ez kevesebbet fogyaszt, viszont már lassabb az asztalinál, hiába van benne 3GB memória és 320 HDD, a netbook még lassabb. Sokkal. Ellenben a notebookot sem tudom mindenhová elvinni, a netbookot már majdnem, de kézben tartva nem lenne nagy élmény netezni vele...
tehát általában kell hozzá egy asztal... Ágyban nem igazán szeretem, mert nem szellőzik jól ölben tartva...Buszon, vonaton, kocsiban sem a legideálisabb megoldás, pláne, az aránylag hosszú bootolási idő miatt nem olyan, hogy csak előkapom. Neteztem telefonnal is, de az legföljebb híreket olvasni jó szvsz. Olvasáshoz sem elég nagy a telefon kijelzője, hiába nagy esetleg a felbontás, ha nem vagyok sas... Tehát szvsz ez az eszköz a telefon és a netbook közé sorolható használatát tekintve. Azzal nem vagyok tisztában, hogy működik-e ez az eszköz úgy mint a PDA-k, hogy azonnal menetkész bekapcsolás után, mert ha perceket kell rá várni, mint a netbookra, akkor nem igazán lenne jó nekem....
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hővezető paszták
- Arc Raiders
- Milyen alaplapot vegyek?
- Xbox Series X|S
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Energiaital topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
- APPLE IPAD 10.GEN 64GB Wifi , Pink szinben, Üzletből, 27% ÁFÁS
- Apple iPad 9th Gen 256GB, Wi-Fi+Cellular, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Panasonic Toughbook CF-33- Ütésálló tablet - I5 7200u - Több darab
- Microsoft Surface Go 2 m3-8100Y 8GB 128GB 4G LTE 1 év garancia
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3653,100% Akkumulátor
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro / 8/256GB / Káértyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3944, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
tehát általában kell hozzá egy asztal... Ágyban nem igazán szeretem, mert nem szellőzik jól ölben tartva...Buszon, vonaton, kocsiban sem a legideálisabb megoldás, pláne, az aránylag hosszú bootolási idő miatt nem olyan, hogy csak előkapom. Neteztem telefonnal is, de az legföljebb híreket olvasni jó szvsz. Olvasáshoz sem elég nagy a telefon kijelzője, hiába nagy esetleg a felbontás, ha nem vagyok sas... Tehát szvsz ez az eszköz a telefon és a netbook közé sorolható használatát tekintve. Azzal nem vagyok tisztában, hogy működik-e ez az eszköz úgy mint a PDA-k, hogy azonnal menetkész bekapcsolás után, mert ha perceket kell rá várni, mint a netbookra, akkor nem igazán lenne jó nekem....
Dr.NX