Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sh4d0w: Árnyékos sarok
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
philoxenia
MODERÁTOR
Állandóan használok asztali PC-t, notebookot és netbookot is. Netezni legjobb a PC full HD monitorral, utána a notebook, az is külső 20"-os monitorral, ez kevesebbet fogyaszt, viszont már lassabb az asztalinál, hiába van benne 3GB memória és 320 HDD, a netbook még lassabb. Sokkal. Ellenben a notebookot sem tudom mindenhová elvinni, a netbookot már majdnem, de kézben tartva nem lenne nagy élmény netezni vele...
tehát általában kell hozzá egy asztal... Ágyban nem igazán szeretem, mert nem szellőzik jól ölben tartva...Buszon, vonaton, kocsiban sem a legideálisabb megoldás, pláne, az aránylag hosszú bootolási idő miatt nem olyan, hogy csak előkapom. Neteztem telefonnal is, de az legföljebb híreket olvasni jó szvsz. Olvasáshoz sem elég nagy a telefon kijelzője, hiába nagy esetleg a felbontás, ha nem vagyok sas... Tehát szvsz ez az eszköz a telefon és a netbook közé sorolható használatát tekintve. Azzal nem vagyok tisztában, hogy működik-e ez az eszköz úgy mint a PDA-k, hogy azonnal menetkész bekapcsolás után, mert ha perceket kell rá várni, mint a netbookra, akkor nem igazán lenne jó nekem....
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3332
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest