- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- sziku69: Szólánc.
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kiq
csendes tag
válasz
viktor000 #51492 üzenetére
Sziasztok!
Erre a problémára vonatkozóan, talán egy kis segítség.
Kaptam javításra egy Q8 jelzésű tabletet (ha jól tudom, ebbe a sorba tartozik), az általatok is leírt hibajelenséggel. Android Multi Tools nevű programmal kommunikált egy darabig, szépen kiolvasott mindent, rebootolt, stb. Fogtam egy kibelezett DPS Dream 7-et, amiből átraktam a flash-t. Bebootolt, de van ám egy bökkenő: nem kezeli az érintőt (hardveresen más kivitel), plusz egyéb problémák a két típus eltérése miatt.
Az elvégzett kísérletek alapján azt hiszem, hardveres hiba lehetett. Folyamatban van még a javítás, de ha lenne egy gyári rom és egy programozóm, okosabb lennék.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3033, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3083
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R9 3900X / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3052, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest