Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Milka 78

    nagyúr

    Hali Urak!
    Dilemmában vagyok így kéne egy kis útmutatás.
    Most a G-Pad 8.0/8.3/Acer A1-830 között vacillálok.
    A 8.3 Snapi 600-a tuti karaj kis motyó,de egy elég magas felbontással kellmennie,így lehet nem is olyan számottevő az előnye a kisebb felbontáson működő Snap 400-assal szemben?

    A 8.3-ban tetszik a leheletnyit nagyobb kijelző,2gb ram és az opcionális TV-re köthetőség,de az ára az ingerküszöböm felett van és félek,hogy az erősebb vas a magasabb felbontás miatt nem is annyival erősebb,mint amennyivel drágább.

    A 8.0 nagyon tetszetős áron van,jókat halottam róla(pont egy 79qci-t váltott vele le egy fórumtárs és elmondása szerint nem egy ligában játszanak),viszont 1gb ram van csak benne és kicsit kisebb a monitor mérete+HDMI/TV kimenet nuku(mondjuk a qci mág simán működik TV-re kötve és az érintő panel is működik,csak be van vérezve).

    Mivel 79qci-ről váltanék a monitor mérete (7.8 vs.8.0/8.3)mindenképpen előre lépés.
    Az 1280-as felbontás is nagy ugrás lenne nekem,nem hogy a 8.3-as felbontása.
    Kerülöm a több alkalmazás egyidejű futtatását így lehet elég az 1gb ram(79qci-n elég volt).
    Játszani ritkán szoktam,de az RR3-at,Asphalt8-at,Most Wanted-et,GT Racing 2-őt azért tolom és ezek sima futtatása alap.Az RR3 és a GTR2 kicsit darabos volt a 79qci-n ettől több kéne.
    Az is előrelépés lenne ha nem akadozna a rendszer,főleg amikor frissít,tehát simább gördülékenyebb érzésre vágyok az RK3188-as darabos érzése után.

    Ugyan akkor az Acer Iconia A1-830 is érdekes lehet.Itt a méret és a felbontás nem változna,de legalább olcsóbb mint a 8.0-ás G-pad majd 8-10 ropival,de lövésem sincs az atomos motyókról és hogy hogy viszonyul a Snapi 400-hoz képest vagy éppen a SGX544MP2 hogyan viszonyul a Mali400MP4 és az Adreno 305-höz képest.

    Összességében netezek(főként PH-zok),olvasok és játszok a gépen 40%-40%-20%-os elosztásban és a 40-60-as árkategóriában keresgélek valami értelmes márkás vasat.

    Ráadásul pusztán elméleti szinten a G Pad 10.1-et is nézegettem az újságok/képes lexikonok olvasása miatt (itt azért kevéske volt a 7.8 col) és pont belefér a max keretbe,viszont félek az alacsony pixel sűrűség miatt(nem vagyok pixel huszár,de ez még a qci-hez képest is visszalépés)ráadásul a normál ebook-októl is tartok amihez viszont a 8 col pont ideális volt.

    Szóval van kérdés bőven ezért kérném a segítséget. :R

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés