- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sh4d0w: Én és a számítógép
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chrystall
senior tag
Sziasztok!
Van egy tabletem, amit a következő szöveg kíséretében vettem meg: "The tablet has been unlocked and rooted for customizability with the dpi changed to force tablet UI... (really nice for flying)... custom kernel installed with updated wifi binaries for best wifi results ever!! Still running jellybean for those of you who noticed KitKat interferes with some flight apps ... but you could update easily if you wish. "
Azt nem tudom, hogyha ezen a legújabbra frissítem az oprendszert, a forced UI meg a wifi turbózásért felelős binary update az el fog veszni? Mert az viszont nekem kellene. Nexus 7 tabletről van amúgy szó. Az a gondom jelenleg vele, hogy a GPS elég gyengén teljesít. A programok nem is töltöttek be térképet, amíg nem frissítettem a Google maps-et, addig a Google Account-ban választható helymegosztás is kifagyott. Mostmár megy a térkép az appokban, csak pontatlan a GPS meg sok a dropout. Bár nem tudom ezt egy oprendszerfrissítés megoldaná-e?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- iPhone topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Véletlenül megmutatta a 17 Pro Max hátlapját a Xiaomi
- Apple MacBook
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- iPad Pro 12,9" 256 GB 2. generációs 2017 asztroszürke Doboz, tok, töltő, kábel iOS 17.7.8
- Ipad Pro A1709 64GB és 256GB Retina 2K cellular
- Samsung Galaxy Tab S8 ( SM-T706B ) 11" Wifi +CELLULAR 5G tablet + S Pen, Üzletből, garancia ,27%ÁFÁS
- Apple iPad 5. generáció (9,7 ) Wi-Fi
- Lenovo Tab M10 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Eladó egy wittings steel hr sport hibrid okos óra dobozával töltővel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest