- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
Hirdetés
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hammon Serra
senior tag
Üdvözlet mindenkinek!
Mivel a Concore.hu honlapján a fórum halott, így itt kérnék segítséget.Van egy Concorde 9,7 IPS-em. Ott kezdődött a probléma,hogy elszakadt-eltört a töltő vezetéke. Sebaj, megforrasztottam.Összedugom,nem tölt.Szétvágtam,majd fordítva forrasztottam össze.Bedug tölt! Minden rendben.Mondanom sem kell,hogy kb 10 órán keresztül töltötte fel,de más töltési problémát nem vettem észre.Egészen addig, amíg ki nem kapcsoltam.Akkor ugyan is megjelent az akkumlátor jele,hogy töltés alatt........holott csak simán kikapcsoltam, nem pedig rádugtam a töltőre.(Amikor kikapcsolt állapotban ráteszed a töltőre, az akku folyamatosan jelzi a töltési folyamatot.)Szóval eddig simán kikapcsolt mindenféle jelzés nélkül.Kikapcsolt állapotban néha tölt, néha nem.......Ha pedig kb 30%-os töltöttséggel kikapcsolom, reggelre lemerül teljesen.
A teljes töltés bekapcsolt állapotban kb 2 óra.Reseteltem 3x. Az egész rendszert újrapakoltam kétszer 4.0.4-est. Sajnos a Jelly Beant nem tudom felpakolni.Annyira nem értek hozzá.Sajnos nem találtam olyan telepítési leírást amit halandók is megértenének...
Nagy szeretettel várom az ötleteket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Fujifilm X
- Videó stream letöltése
- Tuningmesterek, teszterek, figyelem! Itt a Thermal Grizzly spéci tesztpadja!
- Hálózati / IP kamera
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hyundai, Kia topik
- Detroit: Become Human teszt
- Milyen videókártyát?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 13" FHD Áthajtós érintős 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest