- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- tildy: Új élet kezdődik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja a trendeket...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Austin F.: Intel Iris Xe driver frissítés
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- N€T0X|N: Stellar Blade után
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. július
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chrystall
senior tag
Sziasztok!
iPad-et akarok venni. MAX: 150.000-et tudnék rá költeni, és a gondom az, hogy valaki az iPhone egyik korábbi verziójával kapcsolatban írta, hogy nincs már rá frissítés, és nem mennek rajta új iOS programok. Nem tudom ez iPad korábbi verzióinál is gond lehet-e? Néztem, hogy kapható még iPad 2 meg, amivel azért szemezek, mert 150.000 alatt 3G modem is van bennük, az újabb típusokban ilyen árban nem láttam. Amúgy kizárólag 10" méretben keresnék.
Szóval ilyen frissíthetőségről valakinek van tapasztalata? Ezeket a régebbieket érdemes még megvenni, vagy felejtsem el?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest