- laskr99: Újrakezdem a processzor és videókártya szilícium magok fotózását
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: SATA to SAS adapter
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- bitpork: Ingatlan eladás
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
MD25
csendes tag
Sziasztok!
Korábban már kaptam gyors és pontos segítséget a fórumon. Ezúton is köszönöm!
Újabb kérdéssel fordulnék hozzátok, bízom Bennetek!7-8" (bőven elég a 7), új készüléket keresnék
ami fontos lenne, hogy friss rendszert futtasson (lehetőleg 4.2 vagy arra frissíthető legyen), emelett relatív erős gép legyen... (min 2 mag, inkább 4, 1-2gb ram, tárhely nem prioritás!)
(Nexus 4-em van, hozzá vagyok szokva, hogy simán fut minden, szerencsésnek tartom magam...)netezésre, filmnézésre használnám főleg (720p videókat jó lenne ha gond nélkül vinné), de nem lenne hátrány, ha játékok is elfutnának rajta, bár ez az erős hardver mellett feltételezem, nem lenne gond... (de nem a játék az elsődleges, sőt!)
HDMI kimenet is a must!
vásárlás helye kevéssé érdekes, de A.) megbízható márka kellene, B.) ha kevéssé ismert a gyártó, lehetőleg garanciális (tehát itthoni beszerzés lenne jobb) - kivéve ha van abszolút best buy ajánlat külföldről
összegben nem tudom, 30-tól már kaphatóak-e a fenti igényeket kielégítő gépek. 40-45 lenne a max, inkább 40 (3g nyilvánt nem fér bele, belátom, de ha külsőleg csatlakoztatható lenne rá, az jó lenne)
Minél több gépet, márkát ajánlotok, annél jobb. Igyekszem tájékozódni majd!
2 kiegészítő kérdés:
Karácsony környékén szoktak akciók lenni, új készülékek érkezését mennyire ilyenkorra időzítik? (én ezen piacot nem követem)
Lesz mostanában új soc-cal piacra kerülő készülék, úgymond generációváltás, amit érdemes kivárni?köszi a segítséget előre is, üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Gumi és felni topik
- Íme az új Android Auto!
- Óra topik
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED monitor topik
- Analóg fényképezés
- E-book olvasók
- Bluetooth hangszórók
- laskr99: Újrakezdem a processzor és videókártya szilícium magok fotózását
- További aktív témák...
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- OLCSÓBB!!! több EIZO EV2456 FlexScan 24" 1920x1200 16:10 IPS fekete több jelenlegi ár: 170.000.-!!!
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest