Új hozzászólás Aktív témák

• MD25

csendes tag

Sziasztok!

Korábban már kaptam gyors és pontos segítséget a fórumon. Ezúton is köszönöm!
    Újabb kérdéssel fordulnék hozzátok, bízom Bennetek! ;)

7-8" (bőven elég a 7), új készüléket keresnék

ami fontos lenne, hogy friss rendszert futtasson (lehetőleg 4.2 vagy arra frissíthető legyen), emelett relatív erős gép legyen... (min 2 mag, inkább 4, 1-2gb ram, tárhely nem prioritás!)
    (Nexus 4-em van, hozzá vagyok szokva, hogy simán fut minden, szerencsésnek tartom magam...)

netezésre, filmnézésre használnám főleg (720p videókat jó lenne ha gond nélkül vinné), de nem lenne hátrány, ha játékok is elfutnának rajta, bár ez az erős hardver mellett feltételezem, nem lenne gond... (de nem a játék az elsődleges, sőt!)

HDMI kimenet is a must!

vásárlás helye kevéssé érdekes, de A.) megbízható márka kellene, B.) ha kevéssé ismert a gyártó, lehetőleg garanciális (tehát itthoni beszerzés lenne jobb) - kivéve ha van abszolút best buy ajánlat külföldről

összegben nem tudom, 30-tól már kaphatóak-e a fenti igényeket kielégítő gépek. 40-45 lenne a max, inkább 40 (3g nyilvánt nem fér bele, belátom, de ha külsőleg csatlakoztatható lenne rá, az jó lenne)

Minél több gépet, márkát ajánlotok, annél jobb. Igyekszem tájékozódni majd!

2 kiegészítő kérdés:

Karácsony környékén szoktak akciók lenni, új készülékek érkezését mennyire ilyenkorra időzítik? (én ezen piacot nem követem)
    Lesz mostanában új soc-cal piacra kerülő készülék, úgymond generációváltás, amit érdemes kivárni?

köszi a segítséget előre is, üdv!

Új hozzászólás Aktív témák