- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Hieronymus: Három júniusi képem
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- Android másképp: Lineage OS és társai
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
MittuDomain_
őstag
Sziasztok!
A segítségetekre lenne szükségem az alábbiakban.
Androidos tabletet keresek egy kollégám kérésére a gyerekének max 50ért (tényleg a teteje, 51e sem fér bele) a következő paraméterekkel:Android 4+
7-10"
min 1024*600
IPS/PVA (ha jó minőségű, tft is lehet, csak tényleg jó panel legyen, esetleg karcálló bevonat sem ártana)
GPS (ezen borultam ki, e miatt nem találok igazán jót, de márpedig kell és slussz)
kamera (szintén hülyeség szerintem, de márpedig kell - akkor meg már legalább AF legyen benne szerintem, de ha ezen múlik, AF se legyen)
1 GB RAM
bővíthető SD-vel
tisztesség készülékház, nem recseg-ropog (esetleg fém, de bilibe lóg a kéz)
min 2 mag (valami A9-nek örülnék)
Rendes GPU, ne essen zavarba egy fHD tv-re kötéstől2 évet ki kellene húznia.
Friss szoft nem túl gyakran érkezik erre a kategóriára, jó lenne ezért egy 4,1 vagy 4.2, de ezt házilag is megoldhatják, ha csak ezen múlik.
Nem mai történet, de eléggé kényelmesen bántam az idővel, kicsúsztunk ezért abból, ami felé terelni akartam, a Pandawill/DealExtreme... rendelésből (nem jönne meg a szülinapig); csak a hazai piac maradt.
Most "rám pirított", hogy akkor kellenének a konkrét típusok, boltok, árak, hogy választhasson.
Én pedig lóhalálában csak bennetek bízhatok.
Köszönöm a segítséget előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest