Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- WireGuard VPN a mindennapokra
- GoodSpeed: Norton 360 Premium: 75GB Cloud PC Backup for 10 Devices 14.99€-ért? Igen!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
tthom
senior tag
válasz
hun_gery
üzenetére
Az alkatrész listát én is láttam, de a GPS meglep.. Sehol nem írják. Persze, ha a tiedben van, enyémben nincs, akkor de fogok örülni.

Amúgy úgy tudtam, hogy a Broadcom 4751 a GPS modul, azt pakolják más, új cuccokba.
Egyébként: Boradcom 4329
Itt nem említik a navit. De persze, jusson el hozzád, aztán kiderül, max írj verziót, vagy serialt, vagy bármi azonosítót is, aztán majd összevetjük pár hét múlva.

Amúgy a GPS mizéria miatt nem mertem az aliexpresseset megvenni. Mert gyanús, hogy amit ott árulnak: link, az a Herotab C9 belsejével van, arról meg Merimobileson azt írják folyamatosan, hogy jelenleg nincs kamera és GPS benne. De legtöbb helyen feltüntetik, hogy gps, aztán alul, hogy optional, máshol meg láttam olyat, hogy majd júniusban. Meg erről a vasról egyáltalán nem találtam semmi infót, mármint a C9re hasonlítóról.. Valamint GPSt, ha van is bennük, sehol nem tesztel senki, Galaxy Tabnál is írják, hogy lassan találja a műholdat, az X8as telefonom meg aztán.. Szóval ha olyan szintű benne a chip, akkor inkább a külső egység..
De majd meglátjuk.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Apple asztali gépek
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- alza vélemények - tapasztalatok
- Kuponkunyeráló
- Milyen egeret válasszak?
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S8 Ultra 14.6" abszolút karcmentes, még 8 hónap garancia
- Lenovo Tab M10 Plus 3rd gen. TB128XU + Lenovo Folio Case
- Bomba ár! HP Elite X2 1013 G3 - i7-8650U I 16GB I 512SSD I 13" 3K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- IPAD AIR 5 ( M1 )64GB WIFI+CELLULAR (5G ) , KÉK, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Microsoft Surface Go 2 m3-8100Y 8GB 128GB 4G LTE 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Logitech G29 SE Driving Force PC/PS4/PS5
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Dr.NX