- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bb0t: A könyvelő szakma halott?
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
tthom
senior tag
válasz
hun_gery #4079 üzenetére
Az alkatrész listát én is láttam, de a GPS meglep.. Sehol nem írják. Persze, ha a tiedben van, enyémben nincs, akkor de fogok örülni.
Amúgy úgy tudtam, hogy a Broadcom 4751 a GPS modul, azt pakolják más, új cuccokba.
Egyébként: Boradcom 4329
Itt nem említik a navit. De persze, jusson el hozzád, aztán kiderül, max írj verziót, vagy serialt, vagy bármi azonosítót is, aztán majd összevetjük pár hét múlva.
Amúgy a GPS mizéria miatt nem mertem az aliexpresseset megvenni. Mert gyanús, hogy amit ott árulnak: link, az a Herotab C9 belsejével van, arról meg Merimobileson azt írják folyamatosan, hogy jelenleg nincs kamera és GPS benne. De legtöbb helyen feltüntetik, hogy gps, aztán alul, hogy optional, máshol meg láttam olyat, hogy majd júniusban. Meg erről a vasról egyáltalán nem találtam semmi infót, mármint a C9re hasonlítóról.. Valamint GPSt, ha van is bennük, sehol nem tesztel senki, Galaxy Tabnál is írják, hogy lassan találja a műholdat, az X8as telefonom meg aztán.. Szóval ha olyan szintű benne a chip, akkor inkább a külső egység..
De majd meglátjuk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Formula-1
- Fujifilm X
- Elektromos cigaretta 🔞
- Honor 200 Pro - mobilportré
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Medence topik
- Autós topik
- Milyen POS terminál szolgáltatót válasszon egy mikro- vagy kisvállalkozás?
- További aktív témák...
- iPad A16 Wifi 128Gb Silver A3354 bontatlan
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- Új - Apple iPad 10.gen 2022 Wi-Fi 256GB Blue - Bontatlan
- Samsung Galaxy Tab S7 Plus 5G
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- BESZÁMÍTÁS! XFX MERC 310 RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 126 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4080 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged