Hirdetés
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- MárkaLánc
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT.hu
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
pisteeke
tag
válasz simbazz #40690 üzenetére
Köszönöm a segítséget. akkor a myaudiot el is felejtettem.
az a gond, hogy a media marktból tudom csak megvenni, ajándék kártyám van, ezért oda vagyok kötve. Ha azt mondjátok, necces ebben az árfekvésben a 3G, akkor talán el is hagyható. Hisz ha az ember úton van, és kell a net a tabletre, végszükség esetén a mobil hotspotjával talán áthidalható lehet ez a kérdés. Akkor talán legyen egy erős vas, jó üzemidővel 3G nélkül. Nézegettem a mediaban, beszélgettem az eladó sráccal, és említett egy bluepanther nevü kütyüt, ami valami 49999 -ért 3G-s, szerinte bár egy egymagos gépről van szó, mégis gyors, megbízható. Vagy ugye ha 3G nélkül, akkor az assus, vagy a samu is szóba jöhet.Lehet, hogy nagyon láma kérdés, (biztos az) de mi a különbség az IPS és a PLS kijelző között? Nagy a különbség 7col esetén a képminőségben a 1280 x 800 és a 1024 x 600 pixel között?
Barátom a gugli, csak van, hogy néha nem értjük meg egymást! :)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- PlayStation 5
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Linux kezdőknek
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- EA Sports WRC '23
- Autós topik
- Amazon Fire TV stick/box
- További aktív témák...
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- Apple iPad mini 7th Gen. (2024) 8.3" WIFI 128GB Purple, Bontatlan, Új, 1 Év Apple Garancia
- iPad Air 13" M2 - 2024, Cellular, WiFi, Apple garancia, szürke, doboz
- Apple iPad mini 7th Gen. (2024) 8.3" WIFI 128GB Space Gray, Bontatlan, Új, 1 Év Apple Garancia
- iPad Pro 13 M4 13", Wi-Fi+5G CELLULAR 256GB Makulátlan szép állapot 2025.05.15 Deák térnél Átvehető.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest