- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- votlage71: Kábel menedzsment
- bambano: Bambanő háza tája
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
Hirdetés
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
I.T.E.M #3878 üzenetére
It’s a server-side fix – Google will make its servers switch to a secure channel when syncing users’ data. The fix should roll out to Google's servers over the next few days and affect every Android device.
“This fix requires no action from users and will roll out globally over the next few days.”
Ez a javítás a felhasználók részéről semmilyen teendőt nem követel és néhány napon belül automatikusan, világszerte az összes androidos készüléken megjelenik"
Gyakorlatilag a kliens eddig is titkosítva kommunikált a szerverrel,csak a visszafele érkező kulcs nem titkosítva jött,ezt szerver oldalon javították,és ezen kívül jönni fog az összes android OS-re a fix.
Nekem nem kell semmit sem ráraknom otthon,megoldják ezt helyettem.
Azt meg már leírtam,hogy normális gyártótól kell okostelefont vagy tabletet vásárolni,mert a google folyamatosan egyeztet ezekkel a gyártókkal és közösen elkészítik a javításokat.
Google recently acknowledged that its procedure for issuing Android software updates needs work, and formed a consortium of cellular carriers and hardware manufacturers to address the problem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- szinte új iPad (A16) (11. generációs) Wi Fi 128GB blue kék 2 év Apple garancia Smart Folio
- HP Elite x2 1012 G1 Touch 2in1 LTE/4G Win10 Tablet lecsatolható bill. 100%ÚJ Akku, üzletből, 27%ÁFÁS
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad Tablet X1 Gen 3
- szinte új iPad 2022 (10. generációs) Wi Fi 64GB silver ezüst Apple garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Új Asus 14 Zenbook WQXGA IPS Retina i9-12900H 5.0Ghz 14mag 32GB 1TB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest