- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- weiss: Pant* rant
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Klaus Duran: 2025 dude
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
- gerner1
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. július
Új hozzászólás Aktív témák
-
Freesia
csendes tag
Kinéztem 2 tabletet, csak nem vagyok teljesen biztos abban, mennyire felelnek meg az elvárásaimnak. Ebben kérem a segítségeteket. Amennyire tőlem tellett, utánanéztem, de nincs tapasztalatom. Esetleg alternatív ötletekre is nyitott vagyok.
A két esélyes:
ASUS MeMO Pad HD 7 ME173X
LENOVO IdeaTab A2107A (a gyártó honlapján csak az A2107 leírása szerepel)Mennyire számít az Android verziója?
Mi a hall-érzékelő?
Kb. mennyi idő alatt tölt föl?
Az Asus HD7-ben benne van a MyPainter (mint a sima MeMO Pad 7-esben)?Fonots a minőség, a megbízhatóság (kínai nem kell), haszált kütyü kizárva, max. 50.000 Ft-ot szánok rá. (1-2 ezren nem múlik.) Online nem vásárolok.
Elvárások:
filmlejátszás (beépített memória, microSD, pendrive), online filmek és játékok (Shockwave, Bigfish, stb.), e-könyv-olvasó, digitalizáló toll támogatás (egyszerűbb rajzolgatáshoz), a napon is látható kijelző (pontosabban a kép rajta), Kezelje az ilyen linket is: pl.: javascript:go('download/download.aspx?SLanguage=hu-hu'), (lehetőleg teljesértékű webböngésző), (magyar menü: nem volna rossz, de mérsékelten megy az angol is, viszont valahol azt olvastam, hogy hátrány, ha nem magyar, azt nem tudom, miért. Talán az ékezetek?), g-szenzor, IPS kijelző, fülhallgató kimenet (jól hallható hang), jó hangszóró, wifi (15 méterről pár téglafalon (szobán) keresztül is a kertből) (T-home-os Cisco modem van), USB (pendrive-hoz, stb.), OTG-kompatibilis, memóriakártyás bővíthetőség (írás, olvasás), egyenesen konnektorról tölhető, gyorsabban (vagy legalább NE lassabban) töltsön, mint ahogy merül használat közben, ne melegedjen nagyon, magyar garancia.
Nem hátrány:
- TV-kimenet (HDMI)
- 16:9 (vagy 16:10) képarány (nem 4:3)
- BluetoothBocsánat, hogy ilyen hosszú lett!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest