Új hozzászólás Aktív témák

• Freesia

csendes tag

Kinéztem 2 tabletet, csak nem vagyok teljesen biztos abban, mennyire felelnek meg az elvárásaimnak. Ebben kérem a segítségeteket. Amennyire tőlem tellett, utánanéztem, de nincs tapasztalatom. Esetleg alternatív ötletekre is nyitott vagyok.

A két esélyes:
    ASUS MeMO Pad HD 7 ME173X
    LENOVO IdeaTab A2107A (a gyártó honlapján csak az A2107 leírása szerepel)

Mennyire számít az Android verziója?
    Mi a hall-érzékelő?
    Kb. mennyi idő alatt tölt föl?
    Az Asus HD7-ben benne van a MyPainter (mint a sima MeMO Pad 7-esben)?

Fonots a minőség, a megbízhatóság (kínai nem kell), haszált kütyü kizárva, max. 50.000 Ft-ot szánok rá. (1-2 ezren nem múlik.) Online nem vásárolok.

Elvárások:
    filmlejátszás (beépített memória, microSD, pendrive), online filmek és játékok (Shockwave, Bigfish, stb.), e-könyv-olvasó, digitalizáló toll támogatás (egyszerűbb rajzolgatáshoz), a napon is látható kijelző (pontosabban a kép rajta :) ), Kezelje az ilyen linket is: pl.: javascript:go('download/download.aspx?SLanguage=hu-hu'), (lehetőleg teljesértékű webböngésző), (magyar menü: nem volna rossz, de mérsékelten megy az angol is, viszont valahol azt olvastam, hogy hátrány, ha nem magyar, azt nem tudom, miért. Talán az ékezetek?), g-szenzor, IPS kijelző, fülhallgató kimenet (jól hallható hang), jó hangszóró, wifi (15 méterről pár téglafalon (szobán) keresztül is a kertből) (T-home-os Cisco modem van), USB (pendrive-hoz, stb.), OTG-kompatibilis, memóriakártyás bővíthetőség (írás, olvasás), egyenesen konnektorról tölhető, gyorsabban (vagy legalább NE lassabban) töltsön, mint ahogy merül használat közben, ne melegedjen nagyon, magyar garancia.

Nem hátrány:
    - TV-kimenet (HDMI)
    - 16:9 (vagy 16:10) képarány (nem 4:3)
    - Bluetooth

Bocsánat, hogy ilyen hosszú lett!

Új hozzászólás Aktív témák