Hirdetés
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. október
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr. Teddy
őstag
válasz
Dreadloord
üzenetére
Igazából inkább hagyjuk a dolgot. Ha androidos lenne az ipad mini, akkor lehetne összehasonlítgatni, de mivel ios-es, ezért teljesen fölösleges

A különbség aktív használat mellet jön ki, érzésremonti0222w: lényegtelen az adatokat nézni. Az egyikre egy tucat oprendszer van a másikra olyan, amit hadrverre igazítottak, így feleannyi sebességből is ki lehet hozni ugyanazt akár. De nem ismerem a chuwit, nem is néztem teszteket, igazából nem is fogok

Igazából csak most került nálam össze az ios az andriddal. Nekem iphoneom van, nagybátyám vett egy wyteq tabot. Amikor nyomkodom, azért érzem, hogy hiába van benne erő, hiába ez meg az, más, és nem érzem jobbnak

Jó igazából nem is a Chuwival van bajom, hanem az androiddal magával. Én az ios-t jobban szeretem

Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Szívesen használsz Samsung böngészőt? Immár PC-n is megteheted
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gyúrósok ide!
- Google Pixel topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Automata kávégépek
- Óra topik
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Gumi és felni topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Apple iPad Air 5 10.9" (M1 Chip) 5G/64GB/8GB WiFi+Cellular
- AKCIÓS! Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB Kijelzőrepedt!
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Pad SE 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9500 16GB DDR4 120GB SSD 2TB HDD RTX 3050 8GB Zalman T4 Plus AeroCool 550W
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3842, 94% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB(4x8GB) G.Skill Trident Z RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 12 64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 100% akku
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Dr.NX