- sziku69: Szólánc.
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Gurulunk, WAZE?!
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
Hirdetés
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr. Teddy
őstag
válasz
Dreadloord #37079 üzenetére
Igazából inkább hagyjuk a dolgot. Ha androidos lenne az ipad mini, akkor lehetne összehasonlítgatni, de mivel ios-es, ezért teljesen fölösleges
A különbség aktív használat mellet jön ki, érzésremonti0222w: lényegtelen az adatokat nézni. Az egyikre egy tucat oprendszer van a másikra olyan, amit hadrverre igazítottak, így feleannyi sebességből is ki lehet hozni ugyanazt akár. De nem ismerem a chuwit, nem is néztem teszteket, igazából nem is fogok
Igazából csak most került nálam össze az ios az andriddal. Nekem iphoneom van, nagybátyám vett egy wyteq tabot. Amikor nyomkodom, azért érzem, hogy hiába van benne erő, hiába ez meg az, más, és nem érzem jobbnak
Jó igazából nem is a Chuwival van bajom, hanem az androiddal magával. Én az ios-t jobban szeretem
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- HP Elite x2 1012 G1 Touch 2in1 LTE/4G Win10 Tablet lecsatolható bill. 100%ÚJ Akku, üzletből, 27%ÁFÁS
- Apple iPad Pro 11 (2021) (használt, Független, 128 GB, 8 GB RAM, ezüst)
- Apple iPad Pro 12.9 5th gen Wifi 128GB Space gray (A2378)
- Microsoft Surface Pro 6 fekete
- iPad Pro 12.9" 4.Gen 2020 1TB Space Gray Wifi cellular, Garanciával, üzletből
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Xiaomi Redmi 13 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3045, 96% Akkumulátor
- Huawei MatePad Pro / Wi-fi/ 12 RAM 512GB / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest