Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- nézzbe: AM3 hűtés s478-ra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Van-e még?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2026. január
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Sziasztok,
szeretnék egy tabletet. Fotózom hobbi szinten, fontos a gyönyörű, nagy felbontású és nagyjából színhű (ips) kijelző, nincsenek egetverő igényeim, talán még a "röccenésmentes" kezelés a fontos, ahogy az iPad is működik. De már a közelében-feeling is rendben lenne. Igazság szerint egy iPad lenne a legjobb, de az alma oprendszerétől irtózom, így marad a robot.
3D játék és egyéb hasonló "marhaság" nem lenne rajta, filmnézés igen, 1080p, tv-re néha-néha előfordulhat, hogy kikötném (ha lehet).
Amire használnám: levelezés, Opera (net) és fotók nézegetése, kisebb belenyúlás vagy szortírozás, crop-olgatás, stb. Kb. este lefekvés előtt, elalvás gyanánt
Illetve nem tudom, mennyit bírnak így nagy átlagban az androidos tabletek, de nem szeretném kétóránként töltögetni aktív netezéskor sem, a HTC Desire HD-m már nem mai vas, de hihetetlen, mennyire nem bírja akkuval - ebből is szeretnék kitörni a tablettel.Mit tudtok ajánlani, esetleg van-e "tutifogás" ? Az ár szempont, nincs szívem 200-at kiadni ezekre. (Még 40-et sem, de bilibe sem lóg a kezem, úgyhogy .. )
Szerk: Necro, üdv. Ugyanazt keressük lehet
- csak én nem vagyok a feleséged 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Battlefield 6
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- E-roller topik
- Autós kamerák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Itt a ChatGPT végső megoldása
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Olvad a hó, de ez nem zavarja a hardvereket
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Air 5 10.9 256GB WiFi tablet extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- Samsung galaxyS8ultra
- HP Engage GO Mobile - POS terminál tablet - " fél- ütésálló" - M 3-7Y30 - 12,3" FullHD
- iPad Pro 12,9 128GB 5. generációs M1 chip 1 év garancia
- iPad Mini 8.3 2024 128GB Wi-Fi Apple A17 Pro
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955, 100% Akksi
- Xiaomi 14 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Illetve nem tudom, mennyit bírnak így nagy átlagban az androidos tabletek, de nem szeretném kétóránként töltögetni aktív netezéskor sem, a HTC Desire HD-m már nem mai vas, de hihetetlen, mennyire nem bírja akkuval - ebből is szeretnék kitörni a tablettel.
- csak én nem vagyok a feleséged 
Dr.NX