Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- sziku69: Szólánc.
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- pechman8: 300B vs. GU50: a Herceg és a Koldus
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- potyautas: Nóta állj!
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speed®
titán
válasz
fateless #34687 üzenetére
Netezés ~1 óra PH/FB munkaidőben jól elosztva (stikában
), mellette ~1.5 óra film (utazás..). Ez madzagmentesen elvárható szvsz.
Volt egy A13mas gép pár hétig nálam, gyenge teljesítmény mellett gyatra üzemidőt produkált, hosszadalmas töltéssel..kb. csak madzagon lehetett nyugodtan használni, miközben utáltam a kis kijelzőjére hunyorogni :S
Szóval a nagy kijelző/akksi kb. elsődleges szempont, ezért cserébe akár a teljesítményt is hajlandó vagyok feláldozni, már ami a komolyabb 3Dst illeti..ha egyszerűbb játékokkal elboldogul a gép (Angry széria pl.), már jó..asszonypajtásnak, mert én nem játszok, arra komolyabb vasat tartok fent.
Részemről a röccmentes netezés/filmezésben kimerül az igény. Kérdés ugye, ennek megfelel-é a kis Wayteq gép 1GHz/1GBal..mert minden más tekintetben (kijelző, akksi, ár) hozza az elvárásaimat.Külső akkut néztem, de egy jó darab (5000+mAh) árát hozzádobva a Pipó árához már vehetnék hasonló gépet nagyobb akksival is..Cube U19GT pl. De akkor ott tartok, hogy 2x annyit adtam ki, mint amennyit szeretnék, ill. rá tudok szánni. Persze akkor lenne komoly vas meg üzemidő is..de nem mindegy, ~25k vagy ~50.
Ha meg tudom magam győzni, hogy elég a Wayteq teljesítménye, az lesz..
Vagy Icoo D90Pro..+10k, de nem IPS, és RK3066/MP400/8000mAh/4.1JB..
Fene ebbe a sok variánsba, nem könnyítik meg az egyszeri júzer életétKöszi mindenesetre a tippeket, közben én is nézelődök, hátha lesz tutibb ;p
Közben kiesett a D90Pro..0 garival lenne 35k..bármennyire is okés, rizikó :S
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3580, 95% Akkumulátor
- Keresek Zebra TC20 TC21 vagy valamilyen hasonló kaliberű 1D és 2D vonalkódok olvasására alkalmas pda
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 Super 8GB Zalman T4 PLUS FSP 700W
- Huawei Nova 9 SE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Teljes kijelzős zászlóshajó, AI-erejű teljesítmény
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest