- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
mexel
veterán
válasz
b0bcat #34230 üzenetére
Így igaz, csak most egymás mellett láttam a 4 készüléket. Az acernek nem csak a felbontása és a színei verték az asust és samut, hanem a betekintési szöge is hibátlan volt. ( félreértés ne essék nem vagyok fizetett ügynök, csak a tapasztalataimat írom le. Órákig nézegettem őket, mert vásárlás előtt szeretek megygyőződni arról, hogy amit veszek az a legjobban megfeleljen az igényeinknek.) Az akkuidő szintén fontos, szerintem az a második legfontosabb egy hordozható eszköznél. Na az is pompás az acernél maga 10-13 órájával.
Csak azt nem értem, hogy ennyi pénzért a többiek miért nem használnak ilyen kijelzőt ( és kicsit nagyobb akksit)? Sok tesztelő hibának is írja a kinti teszteknél, hogy ebben az árjkategóriában még nem 1920-as felbontást használnak, annak ellenére hogy nem sok tablet tudja ezt. Félek ha nem az Acert veszem akkor mindig bántani fog ha ránézek a kijelzőre, hogy szebb is lehetett volna ugyanannyiért. (az más kérdés hogy ennyiért 2 év garit is adhatnának, akkor már el is dőlt volna a sorsa)
Főleg, hogy a kép minősége szerintem ezeknél a kütyüknél az egyik legfontosabb, hiszen filmnézés, netezés, fotók és játékok nézegetése amire használja az ember, nem torrentre, vidókódolásra, fájlok másolására és szövegszerkesztésre általában.
Na mindegy, majd a párom kimondja a boldogító igent vagy nemet valamelyikre.
Én magamnak egy 7"-osban gondolkodnék, ha ki tudnám deríteni hogy melyikre lehet olyan kernelt rakni ami tudja az USB DAC-ot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- SONY LCD és LED TV-k
- Autós topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Napelem
- Apple MacBook
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Formula-1
- További aktív témák...
- iPad 8th.128GB Wifi Megkímélt/1-3 hónap gar.Akku 93%/p4327
- GARANCIÁLIS, 100% AKKSI iPad Mini 7 128GB Asztroszürke
- MICROSOFT SURFACE PRO 7 12.3" i5-10th 8GB/256GB Notebookká alakitható Windows Tablet
- újszerű iPad 2021 (9. generációs) Wi Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- Eladó Apple Ipad Air 5 10 9 / M1 /WIFI + CELLULAR / 256GB Újszerű állapotban!
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest