- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. július
Új hozzászólás Aktív témák
-
Üdv mindenkinek
minő meglepetés, én is tablet ügyben vagyok (és persze elolvastam az eddigieket...), de azért kérdeznék, hátha vannak újabb fejlemények vagy valami amit nem vettem észre...
Szóval tabletet szeretnék venni, az ár képlékeny... alapvetően 35-40k körül terveztem, de nem elképzelhetetlen kicsit feljebb mennem...
Szóval a jelentkezők:
Concorde Tab Speed 8GB.. 35k lesz egy hónap múlva kb, 1280x800, 1 giga ram, a proci nem gyenge tudtommal, és MP4-es mali van benne.. bővíthető, hdmi, szóval királyság
WayteQ xTAB-70dci. Ára kb ugyanott van, felbontás ugyanaz, tár ugyanaz, de gyengébb procival nem? mármint gyengébb gpu és cpu... a többi ugyanaz
Nexus 7 16GB... Na ezt foghúzósan talán még be tudnám választani, ugyanakkor nem bővíthető, nincs hdmi, dnla, de van benne nfc, meg jobb a támogatása... nehéz kérdés...
Szóval mit ajánlotok?
Ami kellene:
1280x800-as felbontás... nem kevesebb...
1 giga ram...
minél erősebb proci
lehetőleg bővíthető
minél több extra feature, gps, nfc, hdmi, OTG...a nexus tárhelye bővíthető otg-vel csatlakoztatott külső tárral, pl pendrive-val?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
Hirdetés
- MICROSOFT SURFACE PRO 7 12.3" i5-10th 8GB/256GB Notebookká alakitható Windows Tablet
- iPad Mini 6 / A17 Pro Smart folio hibátlan
- Elkelt, értékelésre vár - iPad mini 5 64GB Wi-Fi + Cellular Space Gray + kiegészítők
- Xiaomi Pad 6 128/8GB Silver
- HP Elite x2 1012 G2 Touch 2-in-1 LTE/4G Win10 Tablet billentyűzettel/Notebook, üzletből, garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- Gombászkönyvek egyben
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest