Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Milyen mosógépet vegyek?
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MárkaLánc
- Nillkin CamShield cover case for Xiaomi Redmi K70E, Xiaomi Poco X6 Pro 5G
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT.hu
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
válasz Menthirist #32612 üzenetére
ráadásul azért olvasok aggasztóbb dolgokat is a nexus 7 körül:
[link]Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)
-
drlovi
aktív tag
válasz Menthirist #32612 üzenetére
nekem van nexus 7 meg wayteq 70dci is. A kettő nem egy kategória. Az n7 sokkal masszivabb készülék.
Az n7 ről nekem a csak microsd hiányzik.Otgvel lehet rá kötni pendrivot meg vinyót is, de azért az nem olyan kényelmes mint egy sd. Sőt kell egy extra program is hozzá. Pl nexus media importer. -
tjb007
nagyúr
válasz Menthirist #32617 üzenetére
"belőni sem tudom őket teljesítményileg nagyon az s2-esemhez képest (ami ugye mp1)"
MP4
Amúgy meg:
↓
[ Szerkesztve ]
-
drlovi
aktív tag
válasz Menthirist #32617 üzenetére
Én az elsők között vettem németben , és szerencsém volt mert nincs nem volt semmit hiba vele.
Ezt neked kell eldönteni , hogy megéri-e ill. mi a fontosabb. Én se biztos hogy nexust venném ha most venném. Mert a wayteq-re is készülnek a romok futószalagon. Lásd: topikja. Nekem abból egy problémás van , mert játék alatt nagyon melegszik. Másnál nem jelentkezett hasonló hiba. A wayteq ben az akkumlátor jóval kisebb mint az N7-ben.
Vásárlás előtt szerintem nyomkodd meg az összes tabletot. Az mp2 vs mp4 itt eddig nem tünt nagyon külnbségnek. Az mp2 es gpu is vitte az komolyabb játékokat. -
veterán
válasz Menthirist #32621 üzenetére
hát nem könnyítitek meg a választást igazából most arra gondolok, lehet hogy megvárom a concorde tab speedet, aztán megnyomogom mindhármat mondjuk az extreme digital-ban... a szívem húzna az n7 felé, de hát a többi sem rossz alternatíva
na azért még ha van valakinek hozzáfűzni valója, azt várom szeretettel
KöszönömStar Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)
-
arcsi84
aktív tag
Én sokat filóztam, Galaxy tab 2 7.0, nexus 7 és prestigio pro duo között. Most rendeltem egy Prestigio-t, kíváncsi leszek, hogy milyen lesz, ha nem tetszik, akkor 8 napig még elállhatok az üzlettől.
Minden esetre alaposan le fogom tesztelni, egy A4-es lapot tele írtam a szükséges követelményekkel és a teszt programokkal, meglátjuk elhasal e.
Ha elhasal, akkor nexus 7 lesz a befutó. -
violentSt
tag
A varassal csak az a baj, hogy ugy is jon egy ujjabb keszulek amire megint csak egy picit kell varnod, es picivel tobbet nyujt, vagy jobb ar ertek arannyal rendelkezik, tobb maggal, tobb memoriaval, stb stb... ez sajnos ilyen
A nexus 7 meg nem egy kategoria az altalad emlitett 2 tabbal
Concord meg ki se jott, lehetnek hibai... hatranya varni kell meg ra
specifikacioi alapjan jonak igerkezik talan 3D-be par fps-el tobbet tud nyujtani mint a wayteq egyebkent a kulonbseg elhanyagolhato es hetkoznapi hasznalat mellett eszrevehetetlen (antutura en nem hagyatkoznek)
Concord mellett szol meg a hdmi (kerdes mennyire van ra szukseged)Wayreqnel idegesito lehet a szivarvanyeffektus ha pont egy olyan peldanyt fogsz ki ( hatlap nyomasara a kijelzo elszinezodhet) ph-s dci tesztben is olvashatsz rola
Es nincs hdmiNexus az ara, ami hatranya ezen masinakkal szemben minimum 16gb-s javallott (8gb karcsu, 2-3 gameloftos jatek es tele a tarhely, bovithetoseg problemas)
Szerintem annyival nem ad tobbet hasznalati elmenyben mint amennyivel tobbet kernek erte...En egy pro duot hasznalok rk3066 al nehany aprobb hibatol eltekintve kielegiti az igenyeim
Film, net, nemi jatek
Minden keszuleknel van pro es kontra ezek alapjan neked kell donteni, de mint irtam mindig jon majd jobb, meg ujabb...Amire erdemes varni, vagy picit tobbet kicsengetni erte...
-
tvamos
nagyúr
válasz Menthirist #32622 üzenetére
Nekem volt mar par tabletem, (pl. Aurora II) es az N7 nem jatszik egy mezonyben a 30 ezres kategoriaval. Szerintem nagyon megerte a dupla arat. Szoval, ha futja a keret, szerintem felesleges varni a kovetkezo olcsora. (Max. a kovetkezo nexusra! )
"Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János
-
veterán
válasz Menthirist #32632 üzenetére
de ugye van az a mondás is, hogy nem vagyok annyira gazdag hogy az olcsóbbat vegyem
Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)
-
veterán
Ha megnézed, melyikhez mennyi pro-t és kontra-t írtál, megvan a választásod...
"A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
-
this is life
Ármester
válasz Menthirist #32635 üzenetére
A samu 7 col p3110 nem merult fel lehetseges jeloltkent az ara lejjebb van mint a nexus,igaz a hardver is,de 26 honap gyartoi gari,kellemes mukodesi ido,es a vasra jol optimalizalt porgos rendszer. De ez csak otlet...
Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
veterán
válasz Menthirist #32637 üzenetére
hát... 60k, gyanítom gyengébb proci, gyengébb vga, mindenképp gyengébb kijelző, de legalább bővíthető... viszont nem sokkal olcsóbb...
de köszi
[ Szerkesztve ]
Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)
-
arcsi84
aktív tag
válasz Menthirist #32638 üzenetére
Hát 16 GB-os nexus hamar kevés tud lenni, 3-4 játék és pár alkalmazás és a 13 elérhető gigából alig maradt egy kevés. 32-es kell szerintem minimum belőle ...
-
this is life
Ármester
válasz Menthirist #32638 üzenetére
A proci ti omap 4430 1ghz jaratva 2 mag,,kamera az tenyleg gyengus es fix focus,de eszembe se jutna tablettel fenykepezni, neken a nagy tesoja van a kamera ,akksi nagyobb benne,de rossz fenyviszonyok kozt sirni lehet a kepektol . Esetleg ez de nem tudom kaphato lesz e egyatalan itthon[link]
Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
violentSt
tag
válasz Menthirist #32633 üzenetére
Ha ennyire mindegy a love akkor siman n7 16GB
arcsi84: jol olvastal igen kb 4 gb-ra tudod a jatekot pakolni vagy root es akkor sd
De ez a tobbi tabnal is igy van[ Szerkesztve ]
-
this is life
Ármester
válasz Menthirist #32643 üzenetére
Amugy ha birod anyagilag akkor n7 ,tamogatott szofveresen meg tobb mint egy evig ,a felhasznaloimkozossege hatalmas ,lesz mit csemegezni az xda-n es tarsain,cm romok ra ha mar nincs tamogatva....asus rakta ossze,esetleg a prestigion nem gondolkodtal,neztel utana?
-
Ropman
tag
WayteQ alatt melyiket érted? Én most egy xTAB 70 DCI ről írok, s ennek a támogatottsága az egeket verdesi. Kelzsoca es hjanos1 a legújabb CM10.1-et készíti éppen rá, ami hát android 4.2.2-öt jelent.
Jelenleg egy CM10-es rom érhető el rá, ami nagyon jól teljesít. Tehát ezt mindenkinek csak ajánlani tudom. Én még a 10"-os változatra is lehet benevezek majd.
By Luke SkyRopman :]
-
veterán
válasz Menthirist #32653 üzenetére
készül rá a főzött egy ideg = készül rá a főzött egy ideig
-
this is life
Ármester
válasz Menthirist #32685 üzenetére
Gratula szerintem jol dontottel
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Wi-fi, 1 Év Garanciával
- ÚJ Surface Pro 10 Business edition Intel Core ultra 5 135U 16GB RAM 512GB SSD
- Apple Pencil 1st Generation iPadhez
- iPad Pro M2 11"(2022) 128GB Wifi Hibátlan/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3772
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest