Hirdetés
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- Gurulunk, WAZE?!
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- 
			  LOGOUT ▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼ 
 (A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
 Utolsó frissítés: 2025. október
Új hozzászólás Aktív témák
- 

solgew csendes tag válasz  tjb007

üzenetére tjb007

üzenetéreÉn már nem vagyok benne biztos, hogy csak ezeknél fordul elő. Inkább arra gyanakszom, hogy ez egy csiphiba, ami rengetegféle típust érint. Természetesen lehet tévedek, hiszen én nem vagyok szakember. A szakemberek viszont hallgatnak, mint az a bizonyos kaka a fűben. Ha megmondanák, milliók mondanának le bizonyos csipp-belsőrészes tablet vásárlásról. Hatalmas visszaesés lenne ez a piacon. Nem mernek megszólalni. Akinek meg ilyen van és kipróbálta (részletesen leírtam hogyan lehet tuti meghallani), az nem írja ide, mert akkor az esetleges eladási esélyei romlanának. És a tesztelők? Ők részben balfaszok ehhez, részben ők is hallgatnak róla. És ez a topik? Ez pont erre (lenne) való. Meg is írtam. Kíváncsi leszek mi lesz a jutalmam. Kitiltanak? 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Óriástablet ! LENOVO Idea Tab Pro 12.7" 3K 144Hz + Pen+ Moto Buds, Üzletből, Gari 2027.9.01-ig
- Apple Magic Keyboard iPad Pro 13" (M4,M5) - US, fekete 2 év garancia
- Samsung Galaxy Tab A7 Lite 8,7" 3/32GB Wifi (SM-T220) szürke színben
- Apple iPad Air 5 10.9" (M1 Chip) 5G/64GB/8GB WiFi+Cellular
- DOBOZ+TÖLTŐ Samsung Galaxy Tab A7 Light 32GB/3GB
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Dr.NX
 Dr.NX