- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
Hirdetés
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gorktar
csendes tag
válasz
Flinter #31539 üzenetére
Sziasztok!
Nekem is megpusztult a freelander pd10-en a play store (szintén tökéletes működés után, minden előzmény nélkül).
Két nap után a következő megoldás segített:
http://www.pandawillforum.com/showthread.php?15606-PD20-Google-play-issues/page4
Sajnos én is csak mechanikusan lemásoltam, úgyhogy nem értem igazán, magyarázni se tudom, de bevált. Odáig tiszta a hosszas fórumböngészés után, hogy nem a géppel van a hiba, mert sokkal drágább Androidos gépeken is előjön a probléma és azokon is vagy segít a factory-reset, vagy nem.
Az egyetlen kérdésem az (már ha jól értem mit csináltam), hogy miért nekem kell a google szerverének IP címét javítgatni és ez a nemzetközi hiperszuper cég miért nem lök ki egy futtaható javító fájlt, amivel igénybe tudom venni a fizetős szolgáltatásait? Én biztos nem úgy nyitnék boltot, hogy a lakatot rajta hagyom az ajtón és csak az jöhet be vásárolni, aki elég ügyes, hogy kinyissa.
Minden esetre sok szerencsét nektek is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Okos Otthon / Smart Home
- Sorozatok
- BestBuy topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Battlefield 6
- Yettel topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Villanyszerelés
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- Házimozi és Hifi kábelezés!
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 512GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3077, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Kodak PD460 Instant Dock Printer / Számla és Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest