Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Pitterix: Gyógytorna
- gerner1
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. október
Új hozzászólás Aktív témák
-
stmiklosi
tag
válasz
Ropman
üzenetére
Szevasztok!
Igen, én is úgy hallottam, hogy létezik nem hivatalos navigáció Androidra, aztán olyan oldalakra jut az ember keresgélés közben, amelyek nem valami "barátságosak".
Olyan vírust szedtem össze, keleti szomszédunktól (különben igen aktívak és jó "problémamegoldók"), hogy első körben lepusztult a gépem.
Kb. 1 hétig küzdöttem vele, semmilyen vírusirtó nem talált semmit, már amelyik hajlandó volt futni, sok elindulni se volt hajlandó, sok elindult, de nem fejezte be.
Aztán gondoltam, van egy jó vírusirtó, a fornat C: És ez sem működött! El se indult....,
Bele kellett "kotornom" a winchester boot szektorába, hogy hozzájussak jogos tulajdonomat képező adathordozómhoz, utána tudtam csak formázni.
Nem egyszerű az élet, de ha megoldod a problémát, akkor hátradőlhetsz... (Lesz máááásik!)
Üdv: StMiklos
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- iPad Mini 6 256GB wifi mint az új 2026.05.16. jótállás akku 99%
- DOBOZ+TÖLTŐ Samsung Galaxy Tab A7 Light 32GB/3GB
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- AKCIÓS! Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB Kijelzőrepedt!
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 7 Black - i5-1035G4 I 8GB I 256SSD I W11 I Cam I Garancia!
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3752, 91% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3205
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Dr.NX