- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sh4d0w: Tökéletes töketlenség
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Osynho
addikt
Üdv!
Van egy Aurrora II-m. Kezdetektől szopok vele, sajnos. Először is van egy pixelhiba rajta, majdnem középen, ami sajnos mindig szem előtt van. Aztán a füles kimenete cicereg, ami fényerő, aktivitás szerint más és más hangnemben adja elő magát. Elég zavaró.
Ezek miatt nem garoztattam volna, bár lehet, hogy lehetne, de nemrég elkezdett egy másik hülyeséget.
Már AOKP rommal is kezdte, de néha megjavult, aztán végleg úgy maradt a szenzor, amivel a gép helyzetét érzékeli. Magyarul nem forgatja a képet a gép, hiába forgatom. Alap helyzetben vízszintes volt, aztán ha lezártam a képet és feloldottam, akkor átállt függőlegesre. Illetve pl, ha youtube-ot néztem és kitettem teljes képre, akkor elfektette a képet és úgy is maradt.
Szóval azt gondoltam (reméltem), hogy ez szoftveres hiba, ezért feltettem a CM 10.1-et, de ezzel is csinálja.
Az android sensor box szerint nincs se orientation sensor, se gyroscope sensor. Ezeknek gondolom aktívnak kellene lenniük.Esetleg valaki megnézné a saját gépén, hogy aktívak-e?
Namost, ha ez hardvers hiba, akkor postázhatom vissza kínai testvéreinknek, ami jó móka lesz...
Még a gyári szoftvert lehet, hogy érdemes kipróbálnom.
Ötlet? Ha tényleg garanciális probléma és nincs már Aurora II, akkor levásárolhatom a vételárat?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Samsung Galaxy Tab S8 Ultra / WI-FI / 12Hó Garancia
- iPad Air 4 64GB wifi+celular kiváló akku
- IPad 10gen 64Gb kék wifi( + Tok, Töltőkábel, Doboz ) + Apple Pencil Extra költség
- Eladó iPad 9th Generation + tok + digitális toll (nem Apple Pencil) kitűnő állapotban
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6248 (20c/40t, 2.5/3.9GHz), 512GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3322, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest