- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordOLOG Szféra
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zugi
aktív tag
Köszi, ez az általad javasolt EUR-ra átváltva: 121,43 EUR.
Én végül megvettem az általam linkeltet, ami most éppen visszaállt ugyan 151,21 EUR-ra, de rendelésemkor pár napig akciózott volt, így került 129,7 EUR-ba. A szállítási díj pedig DHL-lel 24,34 EUR.Az általam rendelt szerintem nagyon jó áron volt, előnyei ehhez a tiedhez képest első ránézésre a 16GB belső memória, a 7600mAh-es akksi, és HDMI port.
Azt nem tudom, hogy ha nem is írják, de ezek mind IPS kijelzők, nem? Betekintési szögük alapján annak kell lennie, vagy nem?Paypallal fizettem, így nem túl jó volt az átváltás, de végül szállítással együtt 47.576 Ft-ért lett az enyém. Azért ez egy ilyen gépért szerintem nagyon baráti ár.
A futár kihozta ma reggel és nem kellett ott már neki semmit pluszban fizetni. Ezek szerint vámot nem kellett érte fizetni, de az Áfa dolgot nem értem. Lehet azt sem kell, vagy később kapok valami számlát még?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Háztartási gépek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Bitcoin topic
- World of Warships
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- ÚJ! ZTE nubia RedMagic Astra Gaming tablet 16GB 512GB
- iPad Air 4 64GB wifi+celular kiváló akku
- Apple iPad 5TH Gen 32GB Wifi 6 Hónap Garancia
- iPad Pro 12.9" 3.Gen 2018 512GB Space Gray Wifi cellular, Tökéletes , Garanciával, üzletből
- iPad 8 WiFi + Cellular / 32GB / Space Grey / Gyári kártyafüggetlen (240)
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest