Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
 - weiss: Lakodalom van a mi utcánkban...
 - Syl: Just Works! …. Vagy mégsem?
 - gban: Ingyen kellene, de tegnapra
 - sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
 - hcl: MS Office365 Linuxon
 - btz: Internet fejlesztés országosan!
 - Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
 - droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
 - LordAthis: RETRÓnia - RETRÓ Mánia - Úton van hozzám egy csodás történelmi darab!

- 

LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. október 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Mtbsrác
senior tag
Na asszongya

Hát vmi szoftveres gond lehetett a PENNY-s ketyerével mert bmilyen OTG kábelt is tettünk rá (más márka), egyikkel se ismerte fel a kártyaolvasót se meg a sticket se meg szinte semmit kivéve a direkt pendrive-okat. Így fogtam magam bementem a juronicsbe és megnéztem hogy milyen táblák is vannak. De már úgy mentem be hogy kipróbálom a kütyüimet hogy kezeli-e őket. Elővettek egy dps dream 7 vasat és láss csodát! minden ment ami nekem kell. Kártyaolvasó sőt még a ZTE 3g-s stickem is hozzányúlás nélkül felment a hálózatra és működni is kezdett.
A gépről pár szó.
- Ugye DPS Dream 7 tábla
- 4.1.1 roboty van rajta
- vmi alapsáv verzsön: v.0.3_20121
- kernel verzsön: 3.0.8 2012 nov 3-i fejezet.
- vmi build szám 86v2-h1-h1-h01............Ez a tökéletes gép számomra ami kell az megy is vele pöc röff.
Ui.: Ja és ez nembontja a wi-fi jelet ha kikapcsolom a képernyőt. Ill ez is leveszi le az áramot az usb eszközökről amit ráaggatok a gépre.
------------------
PENNYS-re visszatérve. Sajnálom bizonyos szempontból mert a kijelzője bődület jóvolt, csak nelett volna ez a háklija neki
 . Gariba visszavittem mondtam nemkezel semmi usb eszközt max pendrive-ot. Nem is kérdeztek amúgy semmit, csak annyit hogy megkérdezték hogy szeretném. Lé vissza vagy másik gép vagy levásárolhatom. Hát a lét kértem és mentem a másik tabért a másik boltba. Tehát maximum respekt ezért a hozzá állásért a boltnak. 

Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Apple iPad Air 5 10.9" (M1 Chip) 5G/64GB/8GB WiFi+Cellular
 - Újszerű Samsung Galaxy TAB S9 5G 8GB/128GB - TAB S11 5G 12GB/128GB
 - Kindle PaperWhite Kids 5 (11th Generáció) 8 GB Reklámentes + Fekete védőt + Garanciával
 - DELL LATITUDE 7275 2in1 12.5" IPS Win10 TABLET/NOTEBOOK 8G/256GB ÜZLETBŐl, GARANCIÁVAL
 - AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!

- Lenovo T14 Thinkpad Gen3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
 - BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Strix RTX 2080Ti 11GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
 - Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
 - Újszerű! HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 512GB FHD 400nit 1 év garancia
 - Samsung Galaxy Z Fold6 Navy Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Galaxy AI,2027. 09. 19

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

. Gariba visszavittem mondtam nemkezel semmi usb eszközt max pendrive-ot. Nem is kérdeztek amúgy semmit, csak annyit hogy megkérdezték hogy szeretném. Lé vissza vagy másik gép vagy levásárolhatom. Hát a lét kértem és mentem a másik tabért a másik boltba. Tehát maximum respekt ezért a hozzá állásért a boltnak. 
 Dr.NX