Új hozzászólás Aktív témák

• Mtbsrác

senior tag

Na asszongya :DDD

Hát vmi szoftveres gond lehetett a PENNY-s ketyerével mert bmilyen OTG kábelt is tettünk rá (más márka), egyikkel se ismerte fel a kártyaolvasót se meg a sticket se meg szinte semmit kivéve a direkt pendrive-okat. Így fogtam magam bementem a juronicsbe és megnéztem hogy milyen táblák is vannak. De már úgy mentem be hogy kipróbálom a kütyüimet hogy kezeli-e őket. Elővettek egy dps dream 7 vasat és láss csodát! minden ment ami nekem kell. Kártyaolvasó sőt még a ZTE 3g-s stickem is hozzányúlás nélkül felment a hálózatra és működni is kezdett.

A gépről pár szó.
    - Ugye DPS Dream 7 tábla
    - 4.1.1 roboty van rajta
    - vmi alapsáv verzsön: v.0.3_20121
    - kernel verzsön: 3.0.8 2012 nov 3-i fejezet.
    - vmi build szám 86v2-h1-h1-h01............

Ez a tökéletes gép számomra ami kell az megy is vele pöc röff.

Ui.: Ja és ez nembontja a wi-fi jelet ha kikapcsolom a képernyőt. Ill ez is leveszi le az áramot az usb eszközökről amit ráaggatok a gépre.

------------------

PENNYS-re visszatérve. Sajnálom bizonyos szempontból mert a kijelzője bődület jóvolt, csak nelett volna ez a háklija neki :( . Gariba visszavittem mondtam nemkezel semmi usb eszközt max pendrive-ot. Nem is kérdeztek amúgy semmit, csak annyit hogy megkérdezték hogy szeretném. Lé vissza vagy másik gép vagy levásárolhatom. Hát a lét kértem és mentem a másik tabért a másik boltba. Tehát maximum respekt ezért a hozzá állásért a boltnak. :R

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés